| הודעות קודמות |
| shlomoep |
נכתב - 11/14/2016 : 10:28:52 שלום, לאחרונה התחלתי להשתמש במסיכת נחירונים OPUS 360. אני בדרך כלל ישן על צד שמאל. בכל פעם שאני מתהפך לשכיבת גב אני מרגיש דליפה חזקה מנחיר ימין ומתעורר. אני מניח שזה קשור לרצועות. אשמח לקבל הדרכה ל: 1) סדר קשירת הרצועות 2) איזה רצועה מותחים יותר? 3) איך מוודאים שלא תהיה דליפה 4) סרטון הדרכה של חבישת מסיכה של OPUS 360.
תודה |
| 2 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
| avis |
Posted - 11/22/2016 : 09:46:00 שלמה, אני מניח שהצינור מהמכשיר מושך את המסכה בזמן שאתה משנה תנוחה. מניסיון העבר, בתקופה שעדיין השתמשתי ברצועות, הייתי מקבע בעזרת מהדק את הצינור לגופיה או הבגד, זה היה מונע או מקטין את המשיכה והתזוזה של המסכה. במקרים בהם היה הצינור מגיע מעל הראש, הייתי משחיל את הצינור מאחורי הראש של המיטה ונותן לו לרדת באורך מספיק שיהיה חופשי לנוע לכל כוון ותנועה שלי בלילה, שמאל ימין שמאל. את הידוק הרצועות הייתי עושה כשאני על הגב. לאחר הקבוע הרשיתי לעצמי לוותר על חלק מהרצועות ובמסכות הראשונות אפילו יצרתי לעצמי רצועות מותאמות במיוחד לנוחיותי, חלקן מרצועות גומי רחב מצופות בבד משי וסקוטש. כאשר מצאתי את המסכה בלי הרצועות, עליתי לתורה לברך שפטרנו, למרות שאני לא מאמין באלוהים, רק בעצמי. (אם כי לפעמים אני מאכזב את עצמי) בהצלחה, |
| יצחק |
Posted - 11/15/2016 : 09:30:59 היי שלמה,
אני אינני משתמש במסיכה זו כך שקשה לי לענות לך. לגבי סרטוני הדרכה הייתי עושה פשוט חיפוש ב- GOOGLE כמו כן נקווה שדן בר אור יענה יש לו נסיון רב במסיכה זו |
|
|