סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 החלק התחתון בעיין מתנפח

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
תותי נכתב - 07/06/2016 : 15:38:53
שלום רב, משתמשת חדשה ב-CPAP מזה כחודשיים, בבוקר אני מתעוררת עם חלק תחתון של העיניים מאוד נפוח אח"כ מתפוגג, האם התופעה מוכרת האם יש פיתרון
תודה רבה
5   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
ציפי קמפטון Posted - 08/07/2016 : 13:37:20
שלום
לפני כמה חודשים החלפתי מסכה למסכה המכסה את האף, רכה ונוחה עם רצועות צמודות לפנים.
שמתי לב לאחרונה שיש לי שקיות מאד בולטות מתחת לעיניים. היתה לי נטיה כבר קודם אבל זה לא היה כל כך בולט. השקיות ממש גדולות. שמתי לב שלשני האנשים (היחידים) שאני מכירה המשתמשים בסיפאפ יש שקיות מתחת לעיניים. האם לדעתכם יכול להיות קשר בין המסכה והתופעה?
תודה
dan bar-or Posted - 07/09/2016 : 23:37:31
שלום תותי,יתכן ולחץ האוויר גבוה מידי ואז כתוצאה מכך ישנו לחץ פנימי על העייניים, צריך לבדוק גם את המסיכה ויחד עם זאת לבצע פריקת נתונים ולנסות להגביל את הלחץ לפי הפריקה.כל זה במידה וניתן לפרוק נתונים ממכשירך. במידה ולא ניתן, צריך לבצע התאמת לחצים חוזרת בעזרת מכשיר אוטומטי ולקבוע מחדש את הלחץ הטיפולי במכשירך. אין סיבה שתיסבלי כך, אם את מעוניינת צרי איתי קשר בטלפון ואנסה לעזור לך בשמחה וללא תמורה.
דן.
avis Posted - 07/07/2016 : 11:02:51
לי זה היה קורה עוד בתחילת דרכי כשהשתמשתי במסכה אפית ולחצתי חזק את הרצועות. אפשרות נוספת היא לחץ חזק מידי או אויר חוזר לא בקלות. במסכת נחיריים זה לא קרה לי. ועכשיו גם אין לי גם רצועות בכלל.אז אין לי בעיה. בכל מקרה כדאי לפנות לרופא עיניים גם.
תותי Posted - 07/07/2016 : 08:11:22
תודה יצחק פניתי בשאלה לרופא שינה הוא המליץ להחליף מסכה אני אתעייץ בקשר לזה ואם יעזור אני אשתף בפורום למען מקרים דומים
יצחק Posted - 07/06/2016 : 17:57:05
שלום תותי
אינני מכיר אישית את התופעה הספציפית אבל בהחלט יכול להיות קשר בין רגישות בעיניים לשימוש ב- CPAP
הדבר יכול לנבוע מכך שכתוצאה מבריחות אויר או שחרור אויר מהמסיכה מגיעה זרימת אויר לעיניים ויוצרת גירוי או יובש.
אני משתמש באופן קבוע בטיפות עיניים המוסיפות לחות לעיניים בכדי למנוע הבעיה.
עם זאת ייתכן שמדובר בתופעה אחרת.
מציע לך בכל מקרה לפנות לרופא עיניים לבדיקה

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.01 שניות.