סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 משהו יכול להמליץ על מכשיר אחד אני מבולבל מרוב דעות

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
עברי נכתב - 04/19/2016 : 09:31:37
שלום לכם
אני חדש בפורום קורא כל מני דעות הדבר יצר אצלי בלבול אודה למשהו מכם שוותיק כאן שיוכל להצביע לי על מכשיר מסוים שהוא הכי מומלץ אציין את התופעות שהיו לי מתקופת ניסיון של שלושה שבועות.
יובש בפה
מסכה לא נוחה/לוחצת
אני צריך מכשיר בלחץ של 10.5

ואיזה מסכה הכי מומלצת
אודה למי שיוכל לעזור לי בנושא
חג שמח
5   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
יצחק Posted - 04/23/2016 : 05:42:31
שלום עברי וברוך הבא לפורום שלנו
אני אישית נמנע מהמלצה על מכשיר ספציפי מטעמי איסור פרסום. אבל בסופו של דבר אם תקרא הרבה פוסטים בפורום וכך אני ממליץ תוכל להבין מה מומלץ.
שים לב גם שאתה לא חייב לרכוש מסיכה מאותה תוצרת של המכשיר. רוב היבואנים מחזיקים גם מסמכות אחרות.
לגבי מסיכה בכלל קשה להמליץ. הדבר מאד אינדבידואלי.
אני אישית לא הצלחתי להסתגל למסיכה מסוג נחירונים שדו המליץ עליה.
היא נראית מאד נוחה קלה ואסטתית אבל היא מזרימה את האוויר ישירות לנחיריים ולעיתים רבות גורמת לכאב. אני אישית ממליץ להתחיל עם מסיכה אפית טובה.
שיהיה בהצלחה וחג שמח!!!
jzomer Posted - 04/21/2016 : 21:38:07
הייתי שם את רסמד ופריזמה של ויינמן בטופ אחריהם פיליפס ואחרים.זה לטעמי.
avis Posted - 04/21/2016 : 09:27:10
דן צודק כמו תמיד,
לשאלתך, יש שלושה מכשירים שנחשבים כמובילים, RESMED או Philips Respironics, והגרמני Weinmann שאני לא מחזיק ממנו.
אבל כפי שאתה יודע כל אחד שיש לו מכשיר אחר יגיד לך ששלו הכי טוב "בעולם"
מציע שלפני הרכישה, תכנס לאתר של החברה ותתרשם מהפיתוחים והיכולת שלה בהשוואה לאחרים המוצעים. זה תמיד טוב בכל מוצר.
dan bar-or Posted - 04/20/2016 : 17:00:45
שלום וברוך הבא לפורום (ותודה גם לחברי החדש דגן). על השאלה איזה מכשיר מומלץ? קצת קשה לענות, כי מה שיהיה נוח וטוב לך עשוי שלא להיות נוח לאחר ולכן התשובה לכך היא פשוטה, נסה את המכשיר לפני הרכישה ובמידה ונוח לך ותוצאות הפריקה חיוביות רכוש אותו, במידה ולא, המשך לנסות מכשירים עד שתגיע לאחד אשר איתו יהיה לך טוב ונוח. אל תשכח שאתה "מיתחתן" כאן לחמש שנים ולא תוכל לקבל החזר בעבור מכשיר אחר מקופת החולים (כללית) רק לאחר חמש שנים מיום הרכישה. לכן חשוב מאד שתירכוש מכשיר ללא פשרות.
לגבי מסיכה, נסה מסיכת נחיריים (כמו שתי פטמות קטנות שניכנסות לאף) כזאת שלא תכסה לך את כל האף או תילחץ לך.
לגבי מכשיר בלחץ קבוע, אני במקומך לא הייתי רוכש מכשיר בלחץ קבוע, הייתי רוכש אוטומטי ומקסימום מכוון בו לחץ קבוע (ההפרשים במחיר זניחים). לך תדע מה יהיה עוד כמה שנים וייתכן שיהיה לך צורך במכשיר אוטומטי ואז תוכל לכוון מחדש ולהישתמש באוטומטי. (בהוראת רופא כמובן).
לגבי יובש בפה, יובש בפה נגרם לרוב כתוצאה מדליפת אוויר מהמסיכה או לחילופין מפתיחות פה לא רצוניות כתוצאה מעודף/חוסר לחץ בזמן השימוש. לכן חשוב מאד להתאים נכון את המסיכה הן מבחינת הידוק נכון של הרצועות וכמובן מבחינת מידה נכונה.
חג שמח...
דגן Posted - 04/19/2016 : 16:33:36
עברי עם אתה באזור המרכז ממליץ לך ליצור קשר עם דן בר אור יש את הפרטים שלו בפורום 052-282-8484 לי הוא מאוד עזר

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.