| הודעות קודמות |
| גול |
נכתב - 04/13/2016 : 13:18:31 שלום רב אני מתלבט אם כדאי להזמין מכשיר מחול או לרכוש בארץ ההתלבטות הגדולה שלי זה המחיר כי ההפרש הוא ענק. לפי החישוב שלי עלות המכשיר הינה 630$ ומסכה 85$ אחרי הובלה עלות של 100$ וכמובן המעמ יוצא לי כל העלות כולה 3600 ש"ח ואחרי חישוב ההחזרים כולל החזר של מושלם יוצא ששילמתי פחות מ 800 ש"ח מנגד הזמנה בארץ יעלה לי 6200 ש"ח ואחרי החזר העלות הינה מעל 1900 ש"ח לעומת זאת אני קורא כאן המון שלא כדאי להזמין מחו"ל כי חבל שאין ליווי אישי ואיך אני משחק עם דבר מאוד חשוב. מה דעתכם? שווה להזמין מחו"ל או לשלם יותר כאן בארץ   |
| 7 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
| דגן |
Posted - 05/01/2016 : 20:02:31 קניתי מהם שרות מעולה. ניסיתי לשלוח בתוך אר״הב אבל בתוך אר״הב לפי החוק דורש מרשם והוא מסובך אז שילמתי גם משלוח וגם מע״מ s10 |
| avis |
Posted - 05/01/2016 : 19:55:51 1800CPAP לא דורשים מרשם לרוכשים מחוץ לארה"ב !!! אם תסע לארה"ב ותרכוש שפ, תדרש למרשם. דמי המשלוח לא כל כך יקרים ולמרות המע"מ כדאי מאוד לרכוש מארה"ב. |
| etofach |
Posted - 04/27/2016 : 14:26:16 יש חברות בחול שדורשות מרשם רופא אני הבאתי מארה"ב , הכללית מושכים זמן אך בסופו של הליך אני קיבלתי החזר מלא (כמובן מתחת לתקרה המאושרת) עם חלוקת ההחזר בין הכללית לביטוח המושלם (דיקלה) שלי רכישה באתר CPAP דורשים מרשם רופא היינו טופס שלהם שאת/ה מתחתים את הרופא המומחה (בנוסף צירפתי אישורים שונים ממעבדת שינה) |
| jzomer |
Posted - 04/18/2016 : 08:14:17 אם להביא מחול אז כדאי לשלב בנסיעה ולהביא את זה כמטען משומש.אתה חוסך כך את המעמ וכל מס אחר . כדאי להביא רק דגם שנפוץ בארץ . את חשבונית הרכישה לרשום על שמך ותז אחרת לא תקבל החזר יש חברות בחול שדורשות מרשם רופא |
| dan bar-or |
Posted - 04/13/2016 : 21:34:59 אהלן חברה, מה שנכון נכון, אני תמיד שמח לעזור בכל מצב, על איזה מכשיר מדובר? בכל מקרה תתקשר אלי ואתן לך טיפים נוספים בשמחה. 0522828484 דן. |
| avis |
Posted - 04/13/2016 : 20:38:34 אל תחשוב פעמיים, תרכוש רק מחו"ל, תמיד תוכל לפנות לדן לעזרה ותמיכה. |
| יצחק |
Posted - 04/13/2016 : 13:46:15 שלום גול זו אכן התלבטות משמעותית. ראשית תוודא שבאמת אתה זכאי לקבל החזר מקופ"ח כללית בגין הרכישה בחו"ל. לעניין היתרונות מול החסרונות. הרכישה בחו"ל אכן זולה יותר. למרות שלפי הדוגמה שלך ההפרש יוצא 1,100 ש"ח וזה לא סכום משמעותי כל כך בעיני ברכישה של מכשור רפואי חשוב שאמור לשרת אותך לפחות 5 שנים. מאידך ברכישה בחו"ל כנראה שלא תקבל אחריות למכשיר וגם לא תמיכה טכנית, מהיבואן בארץ. לעניין זה אציין כי מנסיון שלי לפחות ברכישה של מכשיר איכותי אין כמעט תקלות בתקופת האחריות. לגבי תמיכה טכנית אם אתה משתמש מנוסה אז זה גם לא קריטי ובנוסף קיימים גורמים בארץ שיוכלו לייעץ לך בין בתשלום קטן ובין בחינם על תפעול המכשיר. כך שבסיכומו של דבר אין תשובה חד משמעית.
ברכישה ללא השתתפות של קופ"ח ההפרש במחיר הוא גדול מאד וכאן גם השיקול הכספי יותר מכריע. |