סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 עלות שדרוג ממכשיר רסמד S9 ל S10

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
אלי טראקנוב נכתב - 03/03/2016 : 10:39:41
שלום לכולם, אני חבר בקופת חולים לאומית.
הקופה מסבסדת מכשיר + מעשיר לחות רסמד דגם S9 (לחץ אוטומטי).
הייתי רוצה לשדרג למכשיר S10 (אוטומטי)
האם משהו יודע מה הסכום הסביר שקלינטיקה יכולה לדרוש ממני עבור השדרוג?
כמובן מעבר להשתתפות עצמית לקופה.

(לאחר שיחה עם מירי...אני ממתין לשיחה מאמיר גפן, מנכ"ל קלינטיקה ומקווה לקבל הצעת מחיר הוגנת.
לשם השוואה:
באינטרנט באתר 1800CPAP.COM ההפרש (!!) בין שני המכשירים
עומד על 10$ בלבד !!!
8   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
sefush Posted - 04/05/2016 : 08:03:31
אני קנינתי בחו"ל דרך 1800CPAP.
1) אני לא התרשמתי מהמכשיר לעומת הS9. גדול יותר ורועש יותר והאופציה של העלאת הנתונים לענן לא עובד בארץ ולא הכי שימושית (צריך חיבור לרשת אמריקאית)
2) עלה לי בסביבות ה4000 שח כולל משלוח. בלי מיסים רק מעמ.
jzomer Posted - 03/09/2016 : 22:55:24
אמיר גפן מזל טוב למינוי למנכל קלינטיקה!!!!!!!!!!!נראה לי שזו טעות.לקלינטיקה יש מנכל אחר ואפשר לפנות אליו.מי יודע??
jzomer Posted - 03/09/2016 : 22:53:25
אם תביא דגם 10 מחול ותמכור את המכשיר שאתה מקבל מהקופה בשוק החופשי תצא מורווח!!!!!!ככה הופכים לימון ללימונדה
n-avraham Posted - 03/07/2016 : 13:06:25
לפני שאני מתקשר למירי מישהו יכול להגיד כמה יעלה ה-S10 כולל תוכנה למחשב כולל מסיכה אפית טובה וזאת לאחר השתתפות כללית+מושלם?
dan bar-or Posted - 03/03/2016 : 23:52:26
אלי, עזוב אותך מהשטויות האלה! תזמין לעצמך מכשיר מחו"ל באופן פרטי ותשלם 2800 ש"ח ומקסימום תוסיף מע"מ ועדיין יצא לך זול יותר בלי טובות מאף אחד, שהרי אם היית מזמין מכשיר s9 דרך לאומית היית משלם 1400 ש"ח (במידה ויש לך לאומית זהב).כשיגיע המכשיר לארץ תגיע אלי ואכוון לך אותו ואתן לך את כל ההסברים שצריך וזה לא יעלה לך אפילו שקל אחד !!! (בטח שלא 4000 ש"ח).
בכל מקרה אל תהיה פראייר!
ושיהיה לך בהצלחה !!!
avis Posted - 03/03/2016 : 20:36:40
כלקוח ותיק, אתה יכול להתלונן בכותל. או אצל מריה, תלוי בדת שלך.
לדעתי, קופת חולים ובטוח המשלים שלך אשמים שלא מאפשרים לך החזר סכום בגובה מירבי מסויים.
זה היה מאפשר לך לרכוש איזה מכשיר ומאיפא שתרצה.
בכללית למשל זה אפשרי.
וודאי יש יתרונות בקופה שלך שאין בכללית ועשיתה חשבון לאיזו קופה אתה רוצה להשתייך.
יצחק Posted - 03/03/2016 : 20:11:59
אלי, מחקתי את ההודעה השנייה שלך כי היא הייתה זהה לזו
לגופו של עניין אכן אני חושב שהפרשי המחירים בין ישראל לחו"ל מוגזמים ולא מוצדקים
אלי טראקנוב Posted - 03/03/2016 : 14:41:04
לאחר שיחה עם אמיר גפן מקלינטיקה (הבוס של מירי) עלי לציין שהתאכזבתי מאוד מתשובתו.
נאמר על ידו שאני זכאי לקבל מכשיר S9 + מעשיר לחות במסגרת הקופה בתשלום השתתפות עצמית לקופה.
אבל.. אם אני רוצה לשדרג את המכשיר לדגם S10 עלי להוסיף לקלינטיקה (בנוסף לתשלום לקופה) סכום דמיוני של: 4,000 ₪ !!!!!
אמרתי לו שהפרש עלות המכשירים בחו"ל עומד על 80 ₪ בלבד, למה הסכום המוגזם?
כמו כן מסרתי לו שאני מוכן להוסיף עד 500 ₪ כיוון שני לא מצפה לעלויות כמו בחו"ל, אבל 4000 זה יותר ממוגזם, זה גזל.
אמיר מסר לי שכשלקוח רגיל, ללא הפנייה מהקופה מגיע לרכוש מכשיר, הפרש המחיר בין דגם 9 לדגם 10 בחברה עומד על כ 1000 ₪.
שוב, לעומת 80 ₪ בחו"ל, ולהזכירכם אין מיסים על ציוד רפואי ולכן אין הבדל בעלות הובלה וטיפול בין הדגמים מעבר להפרש עקב הדגם.
ובכל זאת החברה בארץ לוקחת פרמייה של 1000 ₪.
בעוונותי הסכמתי גם לשלם את ההפרש הנ"ל, כלומר 1000 שח יותר, להפתעתי גם לזה אמיר לא הסכים, הוא רוצה 4000 ₪
ועוד מסר שזה מחיר אחרי הנחה ללקוח ותיק... עצוב כמה שזה מצחיק.
אני מרגיש שקלינטיקה מנצלת את זה שאני רוצה לשדרג ומנסה להחזיר את עלות המחיר הנמוך שבו זכתה במכרז הקופה.
אבל למה על חשבון הגב של הלקוח הפרטי?
יש גבול לכמה חברה בארץ יכולה להרוויח על חשבוננו, אם עלות מכשיר S10 ללקוח פרטי בחו"ל, דרך אתר מכירות ולא ישירות מהיצרן עולה 3300 ₪,
למה מחיר המחירון של היבואן בארץ שרוכש ישירות מהיצרן ובטח מקבל מחיר טוב יותר ממני כלקוח פרטי עומד על 7,500 ₪ !!! יותר מפי 2.
אין מיסים על המוצר (רפואי), מע"מ זה עוד כ 400 ₪, ועוד 4000 ₪ רווח ליבואן, למה?

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.