| הודעות קודמות |
| Merav_19 |
נכתב - 02/19/2016 : 19:11:37 האם עוד מישהו חווה כאן אפיזודות של ורטיגו (סחרורות) בעקבות שימוש בסיפאפ? אין המון מידע על זה אבל ממה שקראתי באינטרנט זה לא לגמרי בלתי מוכר וגם יש הגיון מסוים.... מרגישה לחץ באזניים בזמן השינה עם הסיפאפ, ואם יש רגישות גבוהה באזניים (מה שלי יש) , אולי זה באמת משפיע איכשהו על החלק שקשור לשיווי משקל...
כמו כן - מצטרפת להמלצות על דן בר אור שיש לו ה-מ-ו-ן מידע וניסיון בתחום, ושלא בוחל בשום מאמץ כדי לעזור לאנשים להשיג את השינה הטובה , גם ללא הבטחת תמורה ומתוך רצון אמיתי לעזור.
אני בתהליך הסתגלות כרגע ומתקשה למצוא מסכה מתאימה מתאימה (נושמת דרך הפה...), ודן מחפש עוד ועוד אופציות כדי לעזור. מאמינה שבסוף יימצא הפתרון. אבל למען האמת כרגע זה לא קל, ומתחילה לחוש חרדה מסוימת לפני השינה. בכל המסכות עד כה יש דליפות אלא אם מהדקת ממש חזק, ואז גם קשה לישון טוב, יש כאבים , וקמה עם סימנים על הפנים. אבל לא מוותרת!
|
| 1 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
| יצחק |
Posted - 02/19/2016 : 22:43:10 היי מירב,
מזדהה עם הקשיים שלך ועם המאמצים. גם לי כמו רבים אחרים היה לא קל להסתגל והיה מדובר בתהליך של מספר חודשים היום אני כמעט לא מרגיש את המכשיר ונהנה לישון איתו למרות שגם לי הוא משאיר סימנים על הפנים (אבל זו רק קוסמטיקה) נשימה דרך הפה היא בעייתית ולא בריאה וצריך לנסות להמנע ממנה בכל דרך, בין בפתיחת מערות האף בתרסיס, ובין ברצועה מתאימה מתחת לסנטר, או מדבקה על הפה. יש הרבה שיטות ולפעמים הן עוזרות. לגבי החלק של שיווי המשקל. אישית לא נתקלתי בבעיה. נדמה לי שמישהו פעם העלה אותה בפורום. לעניין זה ממליץ לך לעשות בירור רפואי. בהצלחה ואת מוזמנת להמשיך לעדכן ולשאול
|
|
|