| הודעות קודמות |
| moran0101 |
נכתב - 02/17/2016 : 14:17:51 שלום,
ראשית רצתי לברך על הפורום שמאוד עוזר למשתמשים חדשים,
אני בן 27 סובל מכאבי ראש ועייפות תמידית, הרופא המליץ על מכשיר CPAP.
הלחצים שקבעו לי הם : 3-7.
תנסיתי כמה מכשרים : Apex , S9, Devilbiss , הנוח והכי פחות רועש היה S9.
לצערי הלחץ המנימלי של מכשיר זה הא 4 , לכן זה מאוד מקשה עליי להוציא את האוויר דרך האף ( הרגשה של התנגדות ).
קבלתי הצעה של סוכן מכירות של מכשיר פיליפס 561 Philips-Respironics גם מכשיר הזה בעל לחץ מינמלי של 4 , לדבריו רק במכשיר זה ניתן לווסת את רמת לחץ הנשימה והנשיפה לצורך הקלה על "ההתנגדות" שאני מתאר.
השאלה אם באמת קיים דבר כזה? ואם לא מה ההמלצה שלכם לבעיית הלחץ האוויר שגורם להתנגדות שאני סובל ממנה?
תודה מראש. |
| 7 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
| יצחק |
Posted - 02/29/2016 : 16:43:55 יאללה, תעשה מה שבא לך  |
| jzomer |
Posted - 02/29/2016 : 11:02:29 אני איש של חתולים והם לא לומדים כלום.עושים מה שבא להם. |
| יצחק |
Posted - 02/25/2016 : 12:01:58 תמיד לומדים דברים חדשים "you can teach old dog new tricks" |
| jzomer |
Posted - 02/25/2016 : 09:53:29 לא ראיתי בחיי הקצרים מישהו שמשתמש בלחץ 3 .תמיד לומדים!!!!! אני מתחיל עם 5 ......... |
| dan bar-or |
Posted - 02/18/2016 : 21:28:03 שלום מורן וברוך הבא לקהילת משתמשי הסיפאפ, כמו שאמר קודמי כאן בכל המכשירים החדישים כיום ישנם מנגנונים להפחתת לחץ בנשיפה בכמה רמות אותם ניתן לכוון בהתאם לצורך. במהלך שנותי בתחום ניתקלתי באנשים אשר הרגישו התנגדות בנשיפה בעיקר כאשר השתמשו במסכות נחירונים ולא במסיכות אפיות (מסכת נחירונים זה כמו מעיין שתי פיטמות קטנות שנכנסות לאף ומזרימות אוויר בצורה מרוכזת יותר ובהתאם ההיתנגדות בנשיפת האוויר) לצערי לא ציינת כאן באיזו מסיכה אתה משתמש וזה קצת חבל... אם אתה משתמש במסיכת נחירונים החלפתה במסיכה אפית בשילוב כיוון נכון של הפחתת הלחץ במכשיר בהחלט יכול לפתור את הבעיה. יחד עם זאת s9 הוא מכשיר קצת ישן בשוק והייתי ממליץ לך לנסות דגמים חדשים יותר. אם תרצה דבר איתי בטלפון ואתן לך סקירה קצרה לגבי המכשירים הקיימים בשוק בישראל. בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה ואל תהסס להתקשר אלי ולשאול שאלות, אעזור לך בשמחה.
|
| avis |
Posted - 02/17/2016 : 18:26:38 להלן קישור שיכול לעזור http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ypp_4ndDRzY לדעתי אחרי שבוע של שינה עם המכשיר, תוריד תוצאות מכרטיס הזכרון ובדוק מה הלחץ האופייני שמתאים לך, אם זה עד - 5 או 6 כדאי לך לנסות סד. הסד מתאים לאלו שצריכים לחץ נמוך. בהצלחה
|
| יצחק |
Posted - 02/17/2016 : 17:23:22 שלום מורן וברוך הבא לפורום.
ברוב המכשירים מהשנים האחרונות, ובוודאי שגם ב- S-9, ולא רק במכשיר של רספרוניקס, קיים מנגנון שנקרא "הפחתת לחץ בנשיפה" המנגנון הזה נועד בדיוק לבעיה שאתה מתאר והיא התנגדות האויר בזמן הנשיפה בגלל הלחץ שהמכשיר מזרים ועלולה להפריע. ב- S-9 ניתן לכוונן מנגנון זה לשלוש רמות, 1,2 ו-3 כאשר ברמה 1 הוא מפחית לחץ אויר ב- 1, כלומר בנשיפה במקום 4 תרגיש 3 וכנ"ל בהתאמה לגבי דרגות 2 ו-3.
אתה צריך לכוונן במכשיר את המנגנון הזה עד שתמצא את רמת הנוחות המתאימה לך
אם יש קשיים בכוונון אתה מוזמן לשלוח לי מייל ואחזור אליך בטלפון
בהצלחה ותמשיך לשאול ולעדכן |