| הודעות קודמות |
| udi699 |
נכתב - 02/16/2016 : 09:35:49 כחבר קופת חולים מכבי ,אני יכול לרכוש דרך הקופה את אחד משלושת המכשירים.
SOMNOBALANCE משווק ע"י ויינמן. CURASA AUTO CPAP EUT משווק ע"י קלינטקה. XT-AUTO APEX משווק ע"י ע.י.מדיקוויפ.
האים מישהו יכול להמליץ מניסיון על המכשירים.
תודה אודי |
| 8 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
| avis |
Posted - 02/19/2016 : 08:56:12 quote: Originally posted by יצחק
לא הבנתי אבי. איך אפשר לשפר עמדות? אפשר להוזיל את דמי החבר?
שפור עמדות בכבלים, בקופ"ח שפור בשרות והחזר כספי יותר טוב שווא ערך לשפור עמדה |
| dan bar-or |
Posted - 02/19/2016 : 08:30:35 שלום אודי,לצערי הרב אני מסכים עם קודמי כאן, מכבי ככל הנראה משיקולים כספיים החליטה שלא לספק למטופליה את המכשירים היקרים או המתקדמים בשוק וזה חבל מאד! ולשאלתך, אני הייתי הולך על הסומנו באלאנס של ווינמן זהו מכשיר גרמני אוטומטי אשר נמצא שנים בשוק חזק ואמין, הוא נמכר כאן בכמויות ועד היום לא ממש שמעתי על בעיות משמעותיות. אני מאמין שבשביל הסכום שאתה משלם בעבורו זה יהיה בשבילך מספיק טוב. בכל מקרה לפי מה שזכור לי ניתנות במעמד הרכישה ארבע שנות אחריות. ועוד מילה אחת , הלוואי שאנשים כאן (הקופה השניה בגודלה!!!) היו מקימים קול צעקה ודורשים ממכבי לפעול בדומה לכללית ולאפשר רכישה חופשית של מכשירים עם החזר כספי מהקופה ! אני מכיר באופן אישי אנשים שלא ויתרו ודרשו ממכבי לרכוש מכשירים ברכישה חופשית וניצחו ואפילו קיבלו החזר! כמו שאמר קודמי כאן לצערנו צריך לאיים "להתנתק" ואז ככל הנראה הדברים מסתדרים! אני מאמין שאם עוד ועוד אנשים יבקשו החזרים ברכישה פרטית ממכבי מכבי תבין עניין ותאפשר רכישה מספק חיצוני כפי שעושה מאוחדת באישורים חריגים ! מכשירי סיפאפ פועלים באלגוריתם פעולה מסויים וקשה מאד (מניסיון אישי) לעבור למכשיר אחר כל כמה שנים ! מכבי לא יכולה לכפות עלי להשתמש במכשיר אחר רק משיקולי רווח או הפסד ! אנשים ! תתעקשו ותקבלו את מה שמגיע לכם ! מדובר במשהו שיהיה איתכם במיטה כל לילה בארבע שנים הקרובות ! אל תיתפשרו ! |
| יצחק |
Posted - 02/18/2016 : 19:44:55 לא הבנתי אבי. איך אפשר לשפר עמדות? אפשר להוזיל את דמי החבר? |
| avis |
Posted - 02/18/2016 : 19:25:36 צחי זה גם ענין של מזל, למזלי הסניף שלי הוא טוב מאוד והם עושים הכל לעזור למטופל ואם הם יכולים לעקוף ולקצר תורים הם עושים את זה מבלי שתבקש. בנוסף אני נותן אמון מלא ברופא המשפחה, זה חשוב מאוד. כיום תמיד אפשר לחזור לקופה הקודמת אם לא מרוצים. כמו בחברות הכבלים. זה אולי קצת כאב ראש, אבל כל פעם שעברתי חברה שיפרתי עמדות והרווחתי מזה.
|
| יצחק |
Posted - 02/18/2016 : 15:02:41 זה נכון מה שאבי כתב לגבי הקושי הפסיכולוגי במעבר קופה זה כמעט כמו "נולדתי ואמות במכבי" אבל ברצינות, הנקודה היא שלא בוחרים קופה רק לפי שירות ב- CPAP אלא לפי מכלול השירותים האמת שאני בהחלט שוקל לעבור קופה
נ.ב. גם מעבדת השינה של מכבי באסותא תל אביב היא קטסטרופה |
| avis |
Posted - 02/17/2016 : 18:30:35 כיום אפשר לעבור קופ"ח בקלות, הכללית התקדמה פלאים בשנים האחרונות. מחשוב, שרות, בתי חולים. אני מאוד מרוצה. אני יודע שזה כמו לעבור בנק, קשה לעבור קופה, אבל אם לא מרוצים לא כדאי להשלים עם זה. |
| עמוס פורת |
Posted - 02/17/2016 : 04:56:50 לצערי הרב אני מצטרף לדעתו של יצחק. |
| יצחק |
Posted - 02/16/2016 : 21:11:32 כל המכשירים האלה לא משהו וזאת אני אומר לצערי הרב כמבוטח מכבי מכבי לא דואגת למבוטחים שלה וערכה מכרז המבוסס על מחיר בלבד ולא על איכות בתחום ה- CPAP מכבי מציעה היום את השירות הגרוע ביותר מכל הקופות
|