סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 ועדה רפואית מילואים

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
CpApUzEr נכתב - 01/31/2016 : 13:59:21
שלום רב הובחנתי לא מזמן כסובל מדום נשימה במצב קל לאחר בדיקה אצל רופאת שינה ונירולוגית הומלץ כי אני צריך לישון עם מכשיר CPAP למשך שינה רצופה 7 שעות עם תנאים שיאפשרו שינה ראויה עם המכשיר.
העברתי את הטפסים האלה לועדה רפואית ונקבעה לי באמת ועדה.
מישהו כאן עבר את אותה פרצודורה ויכול להגיד לי למה לצפות.
בתודה מראש
3   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
jzomer Posted - 02/12/2016 : 00:15:25
יש מצב שיתנו לך מילואים עם לינה בבית או במקום מסודר עם חשמל ותנאים להפעלת הסיפפ אבל אם אתה מבוגר במקצוע צבאי קרבי יוותרו לך לגמרי.אם תתנדב אז הבעיות הרפואיות כנראה לא יהיו מוכרות.
היפוטטית - נניח שאתה נהג צבאי ונרדם על ההגה - מי אחראי על התאונה אם לא נתנו לך לישון עם הסיפפ??????????????
CpApUzEr Posted - 02/01/2016 : 14:14:39
זו ועדה צבאית
dan bar-or Posted - 02/01/2016 : 08:01:53
בוקר טוב, למרות השירשורים הקודמים עדין חסרים פרטים כמו למשל באיזו ועדה רפואית מדובר ? צבאית / אזרחית ?
יחד עם זאת בשירשורים הקודמים ציינת שלמרות דרגת החומרה הקלה (12 הפסקות נשימה בשעה) קשה לך לתפקד ביום שאחרי ללא שינה עם המכשיר וזה הגיוני .
יש אנשים (גם בדרגות חומרה קלות) שהשינה עם המכשיר עושה להם פלאים בתיפקוד ביום שלמחרת.
אני במקומך הייתי מגיע עם פריקת נתונים מודפסת מהמכשיר אשר מוכיחה שימוש מרובה מידי לילה ויחד עם זאת מכתב מהרופא במעבדת השינה אשר מאשר את הנתונים ובקש מהרופא שיכתוב לך שמאז שאתה משתמש במכשיר אתה עירני יותר ומתפקד טוב יותר.
בוועדה תאמר להם שמאז שאתה עם המכשיר גילית עולם חדש ופתאום חזרת לתפקד במהלך היום ואתה כבר לא רדום כמו בעבר.
בינתיים שיהיה בהצלחה, אם אתה זקוק לעזרה בפריקת הנתונים דבר איתי ואעזור לך, בכל מקרה עדכן כאן בהמשך, יהיה מעניין לדעת איך זה ניגמר...

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.01 שניות.