| הודעות קודמות |
| יצחק |
נכתב - 12/31/2015 : 09:46:13 חברים, לאור העובדה כי רק 4 חברי פורום נרשמו למפגש שתכננו ליום רביעי הבא, אני נאלץ לבטל אותו. אין טעם לקיים מפגש למספר כל כך מועט של משתתפים. צר לי כי רוב החברים בפורום מעדיפים להיות פסיביים הן בכתיבה כאן והן בהענות למפגש. אבל בכל מקרה מאחל לכולכם שנה אזרחית טובה! |
| 8 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
| n-avraham |
Posted - 04/23/2016 : 17:49:02 ראשית לעדנה היקרה, אין קשר בין יצירת מפגש לבין היכולת שלנו ליצור קבוצת לחץ על ספקי מכשירים/מסיכות דרך הפורום הזה. אין לי מושג כמה חברים יש בפורום אבל אני מניח שמדובר בפורום משתמשי cpap הגדול בארץ יש לנו אפשרות באמצעות התארגנות לשנות מחירי מכשירים/מסכות ובטח שלשנות ולהשפיע על רמת השרות לה משתמשי ה-CPAPA נתקלים בארץ. בלי קשר אפשר לנסות שוב ליצור מפגש בין המשתמשים בפורום בשביל להחליף דעות לשמוע על חידושים מפי המומחים שלנו וכו. |
| יצחק |
Posted - 04/23/2016 : 16:19:42 נחשוב אולי על מפגש בהמשך אם תהיה יותר פעילות בפורום. בינתיים רואים שיש המון צפיות ומעט תגובות והדבר מעיד שרוב האנשים מעדיפים להיות פסיביים והדבר בא לידי ביטוי גם בהענות למפגש בפעם הקודמת. |
| amtyc |
Posted - 04/23/2016 : 08:45:27 אני חבר חדש בפורום. אחרי 10-15 שנים של חיים בהכחשה, ואחרי שחוויתי את התוצאות על גופי (בעיקר לחץ דם גבוה, ערכי סוכר גבוהים ותנגודת אינסולין, עודף משקל, תחושה של 'מסומם' מבוקר עד ערב), החלטתי לטפל בבריאות שלי, בתקווה שזה לא מאוחר מדי. תודה לכל המשתתפים כאן, במיוחד המקצועיים והמנוסים, על כך שמשתפים אותנו בניסיון ובעצות טובות.
הפנייה שלי היא ליצחק: אולי כדאי לנסות שוב לארגן מפגש, ובתור התחלה לפנות במייל לכל אחד מהרשומים בפורום כדי לברר התעניינות?
תודה לכולם וחג פסח שמח ;-)
|
| benjamin |
Posted - 01/02/2016 : 09:01:49 חבל חבל חבל |
| עדנה |
Posted - 01/01/2016 : 21:22:44 אנחנו קבוצה ענקית של משתמשי סיפאפ. החברות הגדולות לוקחות מאיתנו
כספים בלתי הגיוניים עבור המכשירים וחומרים מתכלים.
מפגש התחלתי ביננו היה מאפשר איחוד כוחות מול החברות..מול קופות החולים.
חבל...חבל..שפיספסנו את יוזמת המפגש.
החלפת מיידע ביננו...הרצאות של מיידע חדש על מכשירים חשובים לנו כל כך..
הכל בוטל...למה???
אני מציעה לשוב ולנסות שוב באביב או בקיץ...בפעם הבאה אני אבקש אישית
מאנשים להגיע ולתרום למפגש.
תודה ליצחק על עזרתו במימוש המפגש...אנא ננסה שוב לכנס אנשים..נעזור לך בהמשך.
שוב תודה ענקית על היוזמה
עדנה |
| יצחק |
Posted - 01/01/2016 : 13:34:08 היה אמור להיות מפגש עם המון תוכן כולל נציגים של כמה חברות ויועצים שיציגו חידושים בתחום ה- CPAP רופא מתמחה בהתקנים דנטליים רופא א.א.ג. שיציג חידושים בניתוחים מצגת על השוואת ביטוחים בקופות החולים וביטוחים פרטיים ועוד הכל כתוב בדף ההזמנה אבל אף מומחה או רופא לא יבוא בשביל 4 אנשים
|
| izibizi |
Posted - 01/01/2016 : 11:01:11 אני חושב שאם היה למפגש תוכן משמעותי כמו הרצאות או אפשרות לראות ולשמוע מנציגים החברות השונות על מכשירים עדכניים וטכנולוגיות חדשות זה היה הופך את המגש להרבה יותר מסתם לראות את הפרצופים שמאחורי המקלדת. |
| avis |
Posted - 12/31/2015 : 10:10:16 חבל, אבל לא נורא, |