סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 כתובת חדשה למשתמשי סיפאפ ברמת גן

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
peter נכתב - 11/05/2015 : 15:30:09
השבוע יצא לי לבקר במשרדו החדש של דן בר אור ברמת גן. מדובר במשרד מרווח שצמודים אליו שפע מקומות חניה העומדים לרשות הלקוחות. מיקום המשרד קרוב למקום מגורי, וזכור לי שעד לא מזמן היה צריך להידחף לתל אביב הפקוקה ולחפש חניה כדי לזכות בשרותיו של דן שבמשך שנים עבד בחברה גדולה כיועץ בתחום של ציוד ומיכשור לסובלים מהפרעות שינה.
לפני שנה כתבתי סידרה של כתבות בפורום זה על הבעייתיות של תחום הפרעות השינה, שלדעתי בארץ הוא עדיין בן חורג לתחום הרפואה. לא בקלות ניתן למצוא יועצי ציוד ומיכשור שפעילותם אינה מונחית בעיקר ע"י אינטרסים עסקיים, ודי לקרוא את הכתבות שהתפרסמו בפורום זה כדי לקבל תמונה על הקשיים השונים שמשתמשי סיפאפ נאלצים להתמודד אתם עד שמצליחים למצוא ולהתרגל למכשיר ומסכה מסויימים ( אני ביניהם, למרות שישן 12 שנה עם סיפאפ, טרם מצאתי את המסכה שתאפשר לי שינה רצופה של כמה שעות בודדות). בין יתר השינויים בתחום בתקופה האחרונה, נסגר גם המכון הותיק להפרעות שינה שפעל בתל השומר, והקופות מפנות את החברים למכונים שונים לבדיקה מצומצמת יותר מהבדיקה המקיפה שבוצעה בתל השומר. במקביל קיימת גם אופנה הולכת ומתפתחת של בדיקות בייתיות שהן זולות בהרבה מהבדיקות במעבדת שינה. ייתכן שיש יתרונות לבדיקה הבייתית, טרם מצאתי מחקר מדעי המשווה בין הבדיקה הבייתית והבדיקה במעבדה. דבר אחד ברור - התחום של הפרעות שינה הוא מורכב מאד, ומחייב איבחון מקיף ומעמיק לפני התאמת המכשיר והמסכה.
על רקע כל הקשיים האלה ועוד, פתיחת המרכז החדש ע"י דן בר אור ברמת גן בהחלט מעורר ציפיות, גם מכיוון שדן זכה עד כה ללא מעט התייחסויות חיוביות בפורום זה.
7   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
יצחק Posted - 11/30/2015 : 22:13:12
מעולה
טוב לדעת
dan bar-or Posted - 11/30/2015 : 15:13:28
כן, אין בעיה, אפשר לרכוש דרכי ולקבל החזר ממכבי.
יצחק Posted - 11/30/2015 : 14:24:31
דן,

אפשר לרכוש ממך ולקבל החזר במכבי?
n-avraham Posted - 11/30/2015 : 10:20:20
למה רמת גן למה??
אי אפשר במרכז הארץ , כרמיאל למשל???
דן, שיהיה בהצלחה.
dan bar-or Posted - 11/29/2015 : 21:56:25
שלום עדנה ושוב שלום לכולם, כרגע מלבד קופ"ח לאומית ניתן לרכוש דרכי ולקבל החזר מכל קופות החולים, מקווה שבקרוב יהיה גם הסדר עם לאומית.
כתובתנו ר"ח הכבאים 11 רמת גן, רצוי לתאם הגעה מראש.

עדנה Posted - 11/29/2015 : 13:56:18
היי

אבקש לדעת את כתובת מקום ההספקה של מוצרי הסיפאפ של דן.

האם קופת חולים תחזיר לי את הכספים אם אקנה אצל דן את מכשיר הסיפאפ החדש שלי ?

תודה

עדנה
יצחק Posted - 11/05/2015 : 19:24:46
אכן בשורות טובות
גם אני אבקר את דן במשרדיו החדשים

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.