| הודעות קודמות |
| Roeicpap |
נכתב - 08/20/2015 : 17:39:46 שלום לכולם אני חדש כן נרשמתי לאחר בדיקת שינה ביתת דרך מכון מור והממצאים הם 70 הפסקות בדקה אני בן 32 בריא לגמרי גבוהה מבנה גוף בריא עם עודף משקל קל. הבנתי שהמצב שלי קשה מאוד שני אחים שלי משתמשים בסיפאפ , אני לא רוצה לבזבז את הסבסוד של המושלם על המכשיר הלא נכון קיבלתי שני המלצות 1 prisma 20a. לאחר סבסוד 1100 ו escape s9 auto דרך הכללית גם ב800 איזה מכשיר טוב יותר וכמובן שקט וקל כי אני צריך לקחת לעבודה אני ישן שם 10 יום בחודש ,ואיזה מסיכה מומלצת תודה מראש |
| 1 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
| יצחק |
Posted - 08/20/2015 : 21:56:34 שלום וברוך הבא 70 הפסקות נשימה בדקה בטוח אין לך אלא אם כן קבעת שיא גינס חדש מקסימום 70 בשעה. וגם זה הרבה מאד שני המכשירים שהציעו לך הם מהטובים והמתקדמים יותר. ל S-9 יצא השנה דגם מתקדם יותר שנקרא S-10 אבל למיטב ידיעתי אים בו שיפור משמעותי כלשהו לדגם הקודם שהוא מצויין. הבעיה שהציעו לך את דגם ה- ESCAPE ולא דגם ה- AUTOSET שהוא הגרסה המשוכללת יותר. ההבדלים הם בעיקר בתוכנה של המכשיר ולא בחומרה והם מתבטאים באפשרות לקבלת נתוני פענוח מפורטים יותר עם חיבור למחשב ובהדלקה וכיבוי אוטומטיים. נסה לבקש את דגם ה- AUTOSET ה- PRISMA הוא מכשיר מתקדם ביותר שיצא השנה. אני מציע לך בכל מקרה לנסות את שניהם ואז להחליט מה יותר נוח לך יותר. במסגרת זו אני ממליץ לך גם לבדוק איזה ספק נותן לך חבילה גדולה יותר של מסיכות, צינורות, פילטרים וכו'
את רכישת המסיכות כדאי לך לעשות בכל מקרה רק אחרי נסיון של כמה מסיכות ובחירת דגם המסיכה הנוח לך ביותר. |
|
|