סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 שאלות ותשובות שחברים מפנים אלי במייל

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
avis נכתב - 06/06/2015 : 12:13:39
החלטתי בפוסט זה לפרסם מדי פעם שאלות ותשובות לפניות שחברים שולחים לי במייל. לדעתי זה יכול לעזור גם לאחרים.
לא יוזכרו שמות הפונים.

ש. פילטר בקטאריאלי
שלום אבי,
אין לי שום ניסיון עם זה.
האם הפילטרים מתחברים לצינור? לכמה זמן זה מספיק?
האם תוכל לשלוח לי אחד לניסיון?
תודה רבה!
ת.
אצלי הפילטר הבקטריאלי משנה גוון לאפור אחרי שבועיים בערך. זה תלוי בסביבה ובשעות עבודה.
יש לו חיבור זכר שנכנס לצינור הסטנדרטי והצד השני חיבור נקבה למסכה.
אם המסכה שלך מגיעה עם צינור קצר אליו אתה מחבר את הצינור שבא מהמכשיר אתה מחבר את הפילטר ביניהם.
אם המסכה שלך בלי צינור קצר נראה לי שלא יהיה לך נוח להשתמש בזה כאשר זה קרוב למסכה. לכן אני ממליץ להוסיף צינור נוסף קצר שניתן לרכישה. תבדוק קודם אם אתה צריך צינור קצר.
בזמנו רכשתי צינור כזה ולבסוף לא היה לי צורך בו.
אין לי בעיה לשלוח לך, אני צריך לבדוק עלות משלוח בדואר רשום.
לפני חודש שלחתי לרותי בדרום 4 יחידות בדואר זה עלה 100 שח כולל משלוח רשום.
לדעתי יותר כדאי לך לרכוש 10 יחידות בלינק שכתבתי ליצחק בפורום. פילטר נוסף לא יכול להזיק. יש לי אותו מעל חצי שנה.
עדכן אותי מה החלטת.
להתראות ושבת שלום
אבי שדה
054 9989515
7   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
avis Posted - 06/28/2015 : 10:18:06
שאלה:
רכשתי וקיבלתי את הפילטרים.
אני משתמש במעשיר לחות. אני מרגיש שהפילטר מייבש ומפריע למעשיר לחות. מה דעתך?
הסיפאפ לא מפסיק אוטומטית את הפעולה ברגע שאני מוריד את המסכה.(יש לי רסמד).
אני מרגיש גם קושי בנשימה. כאילו הפילטר מתנגד.
אנא תגובתך.
האם לדעתכם יש יתרון בפילטר?

תשובה:
ע"פ התיאור והתופעות שיש לך עם הפילטר שרכשת, נראה שהוא לא מתאים למטרה שלנו. ואם לאחר שבוע של ניסיון הוא עדיין מפריע לך, לא ממליץ להשתמש בו. (נראה כאילו הוא עבה ואולי הוא מיועד למכשיר ביפאפ? השערה)
אם תשלח לי את תווית תאור המוצר שמופיע באריזה, תמונה, ואתר, אולי נוכל לדעת יותר.

לפילטר הבקטריאלי שאני רכשתי אין לי את התופעות שאתה מתאר, לא מרגיש יובש, (משתמש בלחות תמיד) לא השפיע על תפעול המכשיר, עובד אוטומטית ברגע ששמתי או הסרתי את המסכה. ולאחר שבועיים עד חודש אני מחליף אותו כאשר בצידו הפעיל נהיה אפור, כך שנראה שהוא עושה את העבודה. לאחרונה שמתי לב שמאז שאני משתמש במים מזוקקים, (מהום סנטר) אני משתמש בו לזמן ארוך יותר עד שנהיה אפור.
בעיקרון אני מחליף כל פעם שאני שם לב שנהיה אפרו, אין זמן קבוע להחלפה, סה"כ אני מאוד מרוצה.

2 חברים בפורום בקשו וקבלו ממני דוגמאות, אחת לפני מספר חודשים ולא שמעתי תלונות ממנה, והשני רק אתמול בשבת, כך שעדיין לא הספיק להתנסות.
מצ"ב צילום הדף שמצורף לכל פילטר.
https://files.acrobat.com/a/preview/f4330629-f65b-4b89-af2a-7de05e962212
אני ממליץ לרכוש מהחברה שמופיע בדף שצירפתי כיון שהם מציינים נתונים טכניים בפרוט רב, ואחרים לא עושים זאות. לפני הרכישה ודאו שלכל פילטר באריזה יש נתונים טכניים ולא רק שם חברה עם ציון שזה פילטר!
תמשיך לעדכן אותי.
avis Posted - 06/28/2015 : 10:12:59
יצחק,

לדבר טוב מתרגלים מהר, ואז שואלים איפא הייתי עד עכשיו.
כל עוד לא מדובר בסמים או דבר מסוכן אני אישית אוהב תמיד להתנסות.
יצחק Posted - 06/27/2015 : 18:09:18
המסיכה הזו באמת מהווה חידוש גדול
אני אישית משתמש בנוסף למסיכה בסד למניעת חריקת שיניים ומסיכה כזו הייתה פוטרת אותי מכך
מצד שני אני לא אוהב את הרגשה של האוויר ישירות לנחיריים בלחצים הגבוהים בלילה כך שבינתים אשאר עם הסימנים על הפנים
מיכאל1 Posted - 06/27/2015 : 15:24:49
מצורף קישור עם סרטון הסבר על התאמת המסיכה,
אני משתמש עם המסכה הנל כשבוע, נהנה להתעורר בבוקר בלי סימנים ובלי חותמות על המצח,
בקיצור - מומלץ !!!

https://www.youtube.com/watch?v=mB2e9dGP704

avis Posted - 06/27/2015 : 12:48:50
שלום
הגיע אלי חבר מהפורום עם מסכת Tap pap שלא מסתדר איתה וזזה בזמן שינה. מתברר שלא ביצע את ההתאמה הבסיסית שנדרשת. התאמת המנשך לשיניים עם מים חמים. הוא השתמש במנשך כמו שהו. כמובן שזה יזוז לו ולא תעזור כל רצועה שישתמש. הראיתי לו כיצד אצלי המנשך יושב טוב ובהתאמה בלי רצועה ואפילו פה פתוח והזזת הראש מצד לצד בפראות לא הזיזו את הנחיריים מהמקום.
זה היתרון של מסכה זו. אין גירוי בנחיריים כיון שאין תזוזה או שפשוף שבמסכות נחיריים אחרות סבלתי מהם. שלא לדבר על לישון ללא רצועות. החלום הרטוב של כל סיפאפניק.
מסקנה, אל תפסחו על ההוראות של מסכה חדשה. ואל תתבישו לשאול. אנחנו לומדים אחד מהשני/ה.
יצחק Posted - 06/07/2015 : 09:37:59
יופי אבי כל הכבוד על ההשקעה!!!
avis Posted - 06/06/2015 : 18:37:41
היי אבי ידידי מה שלומך?
אני צריך לקנות מסיכה חדשה.
רציתי לדעת האם האתר הזה עדיין רלוונטי מבחינת משלוח ישירות לארץ?
אני חושב דרך אגב לקנות את ה- ResMed Swift FX Nano Nasal CPAP Mask with Headgear
נראה מדהים! שמעת עליו ביקורות? חשבתי באמת לבדוק בפורום מה חושבים עליו.
היה לי כמעט שנה את ה AIRFIT N10. הבעיה היא שדפקתי אותו בגלל שבפסח ניקיתי אותו טוב טוב ושמתי לייבוש בשמש ישירה וזה דפק את הסקוטשים. ועכשיו אין לו כבר הרמטיות. חוץ מזה שהוא היה לא נוח כל כך לשים אותו ולהוריד למרות המגנטים. הוא גם יצר לי תגובה אלרגית בעור כנראה רצועות הסליקון המוקשה/פלסטיק (מה שזה לא יהיה) ישב לי ישר על העור וכנראה יצר תגובה בעייתית.
שיהיה שבת שלום ואשמח לשמוע את תשובותיך המחכימות.
ת.
כן האתר עדיין שולח לארץ, אם אתה מסוגל לסבול מסכה אפית, מציע לך ללכת על זו ללא רצועות,
כתבתי עליה בפורום וגם מופיע בחתימה שלי.

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.