| הודעות קודמות |
| eitay |
נכתב - 06/02/2015 : 10:28:05 אני סובל מדום נשימה בדרגה קשה האם כדאי לקנות מכשיר או התקן דנטלי או ניתוח? |
| 2 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
| dan bar-or |
Posted - 06/03/2015 : 09:14:21 שלום איתי וברוך הבא לפורום, אני ממליץ לך לפני הכל לנסות מכשיר סיפאפ עם מסיכה נוחה, כיום מקובל להיתנסות במכשיר לפני הרכישה למשך שבועיים לפחות. בישראל ישנן מספר חברות אשר עוסקות בתחום כאשר לכל אחת מהן מכשירים שונים ומסיכות שונות, בזמן ההשאלה לפני הרכישה (חשוב שההשאלה תתבצע ללא התחייבות כל שהיא מצידך) אתה תיתנסה במכשיר ותירכוש אותו רק לאחר שניסית. התאמת המסיכה חשובה מאד להצלחת התהליך וישנן המון סוגי מסיכות הסוכן אמור להתאים לך את המסיכה עד שיהיה לך טוב ונוח איתה. סיפאפ הוא הפיתרון הטוב והיעיל ביותר למניעת הפסקות נשימה בשינה ובישראל ובעולם כולו יש המון משתמשים אשר מפיקים הנאה מהמכשיר הנהדר הזה. איתי אל תדאג אני מבטיח לך שלאחר שתיסתגל לזה לא תבין איך לא ישנת עם זה עד עכשיו, אני באופן אישי כבר שנים משתמש בסיפאפ וכיום הגעתי למצב שאני ממש לא יכול לישון בלעדיו !!! איתי תתקשר אלי ואתן לך טיפים נוספים בשמחה, המספר שלי 0522828484 בהצלחה, דן, |
| יצחק |
Posted - 06/02/2015 : 20:49:54 שלום איתי וברוך הבא לפורום שלנו
דום נשימה או הפסקות נשימה חסימתיות בשינה נגרמות מסתימת מעברי האויר העליונים במהלך השינה התופעה גורמת ליקיצות רבות בלילה, לירידה באיכות השינה ובירידת ריווי החמצן בדם כתוצאה מכך עלולים להיגרם לגוף נזקים בריאותיים מתמשכים כגון: יתר לחץ דם, סכרת, העלאת הסיכון לתחלואת לב וכלי דם, שבץ ועוד. כמו כן יש פגיעה באיכות החיים: חוסר עירנות עייפות תמידית כאבי ראש ועוד.
הפיתרון העיקרי המוכח המסייע למנוע את ההפרעות בשינה הוא מכשיר ה- CPAP. מדובר במכשיר איליו יש תקופת הסתגלות אולם לאחר ההסתגלות הוא מתגבר על הבעיה ומשפר את איכות השינה ואיכות החיים.
כל קופות החולים משתתפות ברכישת מכשיר זה.
ההתקן הדנטלי יכול להיות יעיל לטיפול בבעיה אולם הוא מומלץ בעיקר לסובלים ברמה קלה עד בינונית. אם אתה אכן סובל ברמה קשה, ספק רב אם הוא יפתור לך את הבעיה. בנוסף אין השתתפות של קופות החולים ברכישתו ומחירו מעל ל- 5000 ש"ח. כך שאני פחות ממליץ עליו בהקשר שלך.
ניתוחים גם פחות נפוצים היום שכן הם בדר"כ לא יעילים וכרוכים בסבל רב.
אחד הניתוחים הנוהוגים היום הוא הסטת הלסת קדימה באופן שמרחיב מעבר האויר. ניתוח לא פשוט בכלל. ניתוחים באף ובחיך בדר"כ לא יעילים.
לסיכום אני מאד ממליץ לך לנסות להסתגל ל- CPAP אנו כאן יכולים לעזור לך בעצות והדרכה. |
|
|