סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 המלצה למסיכה

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
ראובן נכתב - 04/28/2015 : 13:43:12
שלום
אני משתמש כבר כמעט שנה ב -CPAP
תחום לחצים 10 - 4
בגדול אני ממש ממש מרוצה . אבל יש בעיה של רעש ובריחת אויר
או לחילופין להצמיד חזק מידי את המסכה
אשמח לשמוע על המלצה למסכה ?

תודה
ראובן
5   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
עמוס פורת Posted - 05/05/2015 : 08:15:25
אני ממליץ לנסות את מסכת הנחירונים p10 של רסמד. אני משתמש בה כבר 3 חודשים. היא שקטה, אין דליפות, לא לוחצת. הכי טובה שהייתה לי עד עכשיו ויש לי כבר ניסיון של 20 שנה עם מסכות. זו דעתי האמיתית והכנה ואני לא מקבל שום הטבות מקלינטיקה.
ראה:
http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?TOPIC_ID=22495
http://www.resmed.com/us/en/consumer/products/masks/airfit-p10.html
ראובן Posted - 05/04/2015 : 16:13:57
תודה

quote:
Originally posted by יצחק

מסיכה זה מאד אינדבידואלי וכל אחד מוצא מסיכה אחרת נוחה יותר לו אישית
ולכן קשה מאד להמליץ.
כמה זמן אתה משתמש במסיכה שלך? אם כבר כמעט שנה ייתכן מאד שהיא כבר בלויה ולא אוטמת כמו שצריך
ואולי פשוט צריך להחליף אותה וזאת בהנחה שבהתחלה היית מרוצה ממנה.
כדאי לנסות גם מסיכת נחירונים שם בריחת האוויר כמעט לא קיימת
לגבי הצמדת המסיכה צריך למצוא את שביל הזהב בין מתיחת הרצועות בצורה לא נוחה לבין מתיחה מספיקה שלא תגרום לבריחת אויר. צריך פשוט לשחק ולשנות עד שמוצאים את האיזון

ראובן Posted - 05/04/2015 : 12:15:37
quote:
Originally posted by dan bar-or

שלום ראובן וברוך הבא לפורום, לפי מה שאתה מתאר כאן ככל הנראה המסיכה שלך בלויה או שהרצועות בלויות, אם אני מבין ממך נכון הבעיה התחילה רק בזמן האחרון וזה מרמז על כך שככל הנראה המסיכה לא צמודה מספיק. אפשר לפרוק נתונים מהמכשיר ולחפש דליפות אוויר וצריך לבדוק את הציוד בכלל, אם אתה רוצה דבר איתי בטלפון ואעזור לך, אם אתה רוצה אתה יכול לבוא אלי ואבדוק לך את הציוד. אני מאמין שהבעיה היא במסיכה.כאשר מסכות מתיישנות הן לא אוטמות טוב ואז מתחילות בעיות כמו שאתה מתאר כאן. דבר איתי ואעזור לך בשימחה.

dan bar-or Posted - 04/28/2015 : 20:21:52
שלום ראובן וברוך הבא לפורום, לפי מה שאתה מתאר כאן ככל הנראה המסיכה שלך בלויה או שהרצועות בלויות, אם אני מבין ממך נכון הבעיה התחילה רק בזמן האחרון וזה מרמז על כך שככל הנראה המסיכה לא צמודה מספיק. אפשר לפרוק נתונים מהמכשיר ולחפש דליפות אוויר וצריך לבדוק את הציוד בכלל, אם אתה רוצה דבר איתי בטלפון ואעזור לך, אם אתה רוצה אתה יכול לבוא אלי ואבדוק לך את הציוד. אני מאמין שהבעיה היא במסיכה.כאשר מסכות מתיישנות הן לא אוטמות טוב ואז מתחילות בעיות כמו שאתה מתאר כאן. דבר איתי ואעזור לך בשימחה.
יצחק Posted - 04/28/2015 : 19:54:08
מסיכה זה מאד אינדבידואלי וכל אחד מוצא מסיכה אחרת נוחה יותר לו אישית
ולכן קשה מאד להמליץ.
כמה זמן אתה משתמש במסיכה שלך? אם כבר כמעט שנה ייתכן מאד שהיא כבר בלויה ולא אוטמת כמו שצריך
ואולי פשוט צריך להחליף אותה וזאת בהנחה שבהתחלה היית מרוצה ממנה.
כדאי לנסות גם מסיכת נחירונים שם בריחת האוויר כמעט לא קיימת
לגבי הצמדת המסיכה צריך למצוא את שביל הזהב בין מתיחת הרצועות בצורה לא נוחה לבין מתיחה מספיקה שלא תגרום לבריחת אויר. צריך פשוט לשחק ולשנות עד שמוצאים את האיזון

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.