סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 חנות און ליין המוכרת ציוד CPAP וציוד נלווה

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
נעמה נכתב - 10/30/2014 : 09:01:18
העיקר הבריאות www.bari-p2.co.il
15   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
txeng Posted - 11/06/2014 : 21:11:56
שלום נעמה,

ההתמצאות באתר שלכם דורשת מאמץ ונחישות... בדרך כלל אני הייתי עובר לאתר אחר אחרי כמה דקות של מאמץ. לדעתי כדאי לכם "לסדר" את האתר כדי שאנשי CPAP יתמצאו בו.

עניין אחר. אתם מציגים "פילטר אנטיבקטריאלי למכשיר cpap". המסננים בצילום אינם נראים נכונים. מציע לכם לברר שנית עם הספק אם אלה מסננים נגד בקטריות.

דוד מ
נעמה Posted - 11/06/2014 : 13:38:43
quote:
Originally posted by יצחק

שלום נעמה,

תודה על ההבהרות
אני מצרף כאן קישור לחלק באתר שלכם שקשור ל- CPAP
http://www.bari-p2.co.ilסקשנים-וציוד-נשימתי-49 /

כמה שאלות:
אתם מוכרים רק ציוד של ווינמן?
אתם מייבאים אותו ביבוא מקביל (לא מהיבואן הרשמי)?
האם אתם נותנים אחריות לרכישה ומהי?

איננו מבצעים יבוא מקביל. אנחנו משווקים את ויינמן באינטרנט.
avis Posted - 11/06/2014 : 13:27:07
תודה על ההבהרה.
כעת שזה ברור, אני מתנצל אם כתבתי דברים שעלולים לפגוע. זה רק מתוך דאגה לחברים.
נעמה Posted - 11/06/2014 : 10:13:03
quote:
Originally posted by txeng

שלום,

כעת הדברים נראים יותר ברורים.
הלקח שלי מכאן הוא שיש לדרוש [ואם כבר נדרש בעבר, כדאי להזכיר] שבעל עניין הכותב באתר יצהיר בברור על הקשר שלו לנושא אותו הוא מעלה, מה שמקובל כיום כ"גילוי נאות". מיותר לציין ש"לזרוק" [התרגום שלי ל: DUMP] את כתובת האתר הכללי בלי הדרכה כיצד להגיע לנושאי CPAP לא היה רעיון מוצלח...

שלום,
כתבתי בצורה כזו את כתובת האתר בלבד כיוון שכך ראיתי שנכתב ע"י מנהל הפורום בנושא הראשי: המלצות, וקישורים ליועצים ומשווקים גם לגבי יתר החנויות.
צודק בהחלט לגבי הפירוט ואני שמחה שנתנה לי ההזדמנות לתת פרטים נוספים.
txeng Posted - 11/05/2014 : 21:37:49
שלום,

כעת הדברים נראים יותר ברורים.
הלקח שלי מכאן הוא שיש לדרוש [ואם כבר נדרש בעבר, כדאי להזכיר] שבעל עניין הכותב באתר יצהיר בברור על הקשר שלו לנושא אותו הוא מעלה, מה שמקובל כיום כ"גילוי נאות". מיותר לציין ש"לזרוק" [התרגום שלי ל: DUMP] את כתובת האתר הכללי בלי הדרכה כיצד להגיע לנושאי CPAP לא היה רעיון מוצלח...
יצחק Posted - 11/05/2014 : 19:35:50
שלום נעמה,

תודה על ההבהרות
אני מצרף כאן קישור לחלק באתר שלכם שקשור ל- CPAP
http://www.bari-p2.co.ilסקשנים-וציוד-נשימתי-49 /

כמה שאלות:
אתם מוכרים רק ציוד של ווינמן?
אתם מייבאים אותו ביבוא מקביל (לא מהיבואן הרשמי)?
האם אתם נותנים אחריות לרכישה ומהי?
dan bar-or Posted - 11/05/2014 : 11:16:36
שלום לכולם, הבוקר שוחחתי עם בעליו של האתר במטרה להבין על מה מדובר, יחד עם זאת גם ראיתי את המוצרים שנמכרים שם, האתר קיים יותר מחמש שנים ומוכר מוצרים תחת פיקוח, בעליו של האתר הסביר לי שהם לא נוהגים להכניס מוצרים עלומי שם או כאלה שלא נבדקו על ידם וזה יפה מאד, יחד עם זאת עושה רושם שהאיש אמין ומבין עניין, בעבר כתבתי על מסכות מתכלות אשר נמכרות במחירים מובקעים לאנשים תמימים, חשוב לי לציין כאן שלא ראיתי מסכות כאלה באתר "העיקר הבריאות" וחלילה וחס שלא ישתמע מדבריי מעלה כי מדובר באתר הזה! עושה רושם שהם בסדר ומתפרנסים ביושר ולכן חשוב לי שלא יפגעו מתגובתי מעלה.
נעמה Posted - 11/05/2014 : 10:35:36
quote:
Originally posted by txeng

שלום,

אתרי מכירה באינטרנט יש לא מעט; זה שהוא נמצא בארץ זה יפה, אך בהחלט לא מספיק.

האם יש ציוד בתחום CPAP?
האם מישהו ניסה אותם?
יודעים עליהם משהו?

דוד מ

שלום txeng ו-avis

באתר העיקר הבריאות ישנו ציוד בתחום ה cpap. (לצערי אינני מצליחה להכניס קישור ישירות אליו) ניתן למצוא אותו תחת ציוד רפואי ביתי > סיפאפ וציוד נשימתי.
יש לנו אלפי לקוחות, אתם מוזמנים לקרוא עלינו חוות דעת באתר
http://www.bari-p2.co.il/forum.asp?fid=1 וכמו כן באתר זאפ.

שלום דגן,
אתר העיקר הבריאות פעיל משנת 2009 ופעילות הרכישה בו מפוקחת על ידי עמותת אמון הציבור. איננו מתכוונים "להעלם".
תוכל לקרוא אודות החברה כאן:
http://www.bari-p2.co.il/infoPages.asp?InfoPageId=1
ועל ההתחייבות שלנו כאן:
http://www.bari-p2.co.il/infoPages.asp?InfoPageId=54

יצחק שלום,
ראשית תודה על האמון
אכן הנני קשורה לאתר, אני מנהלת התוכן באתר. לקחתי לתשומת ליבי את העובדה שקיים קושי להתמצא באתר ואנסה כמובן לשפר את העניין.
ראיתי שיש הודעה בראש הפורום ובה תוכן לגבי חנויות ON_LINE המוכרות ציוד CPAP וציוד נלווה מחו"ל. ניסיתי לפנות אליך דרך צור קשר על מנת שתוסיף אותנו, אך לצערי לא הצלחתי ולכן הוספתי את ההודעה הזו. לא תארתי לעצמי שכך ישתלשלו הדברים.
מקווה שעניתי לכולם
avis Posted - 11/02/2014 : 08:51:23
נכנסתי לאתר ולא מצאתי מוצר אחד שקשור לפורום, אולי לא חיפשתי טוב? או שהאתר לא ערוך טוב?
מצאתי בקלות כל מה שצריך לגריאטריה. זו לא השמצה להיות גריאטרי רק זה לא הפורום הנכון.
txeng Posted - 11/01/2014 : 10:25:03
שלום,

נראה לי שחלק מאיתנו בעלי אצבע קלה על ההדק.

לא נראה לי נכון להשמיץ או לתקוף את "נעמה", יתכן [חוזר:יתכן] שהמניע שלה הוא כשר אף כי לא מבוסס. לדעתי נכון להתייחס לגופו של עניין ולא לגופו של הכותב.

דוד מ
avis Posted - 10/31/2014 : 12:55:26
היא חושבת עלינו כחבורה של גריאטריים אם היא מציעה לנו את האתר הזה שאין בו כלום לנושא שלנו.
מציע להסיר פרסומת זו.
יצחק Posted - 10/30/2014 : 22:37:36
מסתמן לי שנעמה בעצמה קשורה לאתר או בעלת האתר

אם כך הדבר את מוזמנת לפרט
dan bar-or Posted - 10/30/2014 : 18:10:17
שלום נעמה, לאחרונה פנה אלי אדם אשר רכש מסכה מאחת החנויות ולאחר ברור מצאתי שנמכרה לו מסכה מתכלה אשר מתאימה לארבע עשר ימי שימוש בלבד, מיותר לציין שמדובר במסכה זולה מאד וספק אם היא בכלל מאווררת (יתכן שאינה מתאימה לשימוש עם מכשיר cpap) המסכות האלה עולות סביב העשרים דולר והאיש המסכן רכש אותה תמורת 900 ש"ח !!!!! רק לאחר שהתערבתי כספו הוחזר לו (כמובן אחרי שהוציאו לו את הנשמה) יחד עם זאת האיש בכלל היה חבר מכבי ואם החנות הייתה נוהגת ביושר (או לחלופין בעלת ידע וניסיון) הייתה לפחות מיידעת את האיש המסכן שאם ירכוש מספק הסדר יוכל לקבל את המסכה בעלות נמוכה דרך ההסדר! מסכות לסיפאפ קונים אחרי שמודדים פיזית ולא דרך האינטרנט, זו דעתי.
דגן Posted - 10/30/2014 : 16:02:16
זהירות כבר היו כמה חניות כאלה בארץ והם נעלמו עם הבעלים שלהם והשרות שימו לב!
txeng Posted - 10/30/2014 : 10:59:27
שלום,

אתרי מכירה באינטרנט יש לא מעט; זה שהוא נמצא בארץ זה יפה, אך בהחלט לא מספיק.

האם יש ציוד בתחום CPAP?
האם מישהו ניסה אותם?
יודעים עליהם משהו?

דוד מ

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.03 שניות.