הודעות קודמות |
erezs |
נכתב - 10/20/2014 : 18:35:30 שלום, 1) אני מרגיש זרימת/יציאת אוויר בצינור,בחלק שקרוב למחבר האפור שמתחבר למסכה האם זה תקין ?
2) אני עדיין מתעורר במהלך הלילה למרות השינה עם המסכה,עברתי את שלב ההסתגלות. האם יתכן ועדיין אני סובל מדום נשימה והמכשיר אינו עוזר ?
תודה ארז |
3 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
יצחק |
Posted - 10/21/2014 : 12:22:44 שלום ארז,
בכדי שנוכל להמשיך ולעזור לך עליך לפרט יותר: איזה דגם מכשיר ברשותך? איזה דגם מסיכה? כמה זמן אתה משתמש במכשיר? האם אתה משתמש במכשיר בלחץ קבוע או באוטומטי?
אתה כותב שעברת כבר את ההסתגלות אבל עדיין אתה מתעורר בלילה.
חשוב להמשיך לפרוק נתונים מהמכשיר ולראות את יעילותו. הייתי מקבל את הצעת דן לסייע לך בכך |
dan bar-or |
Posted - 10/21/2014 : 08:01:01 בוקר טוב, הכל בסדר זו לא דליפה, זה בסך הכל שחרור אוויר תקין מהמסיכה, אם אתה לא שומע רעש חריג של דליפת אוויר אז אין שום בעיה ולפי התיאור שלך (מחבר אפור) ככל הנראה מדובר כאן במסיכה של resmed ultra mirage אשר מוציאה אוויר מתחת לחופת הפלסטיק השקופה מעל המחבר האפור וזה תקין כל עוד אין רעש חריג, לאחרונה הרחבתי כאן איך לבצע בדיקת אטימות לצינור, ובשבילך ארחיב שוב, 1 נתק את הצינור בזהירות בקצהו האחד מהמכשיר (אחוז בסופית הגומי ולא בצינור עצמו שלא יקרע כתוצאה מהניסיון למשוך אותו החוצה) לעתים יהיה קצת קשה לנתק אותו מכיוון שהוא תפוס קצת בלחץ 2 נתק את המחבר האפור מהמסכה (שבור בזהירות לצד) ולאחר שנותק ונשאר תקוע בצינור שחרר את המחבר האפור בזהירות מתוך סופית הגומי בצינור, תמיד אחוז בסופית הגומי שלא תקרע את הצינור! לעולם אין להפעיל כוח על הצינור עצמו! הוא עדין ועלול להיקרע! 3 ועכשיו כאשר שני קצותיו של הצינור זהים ומשוחררים (האחת מהמכשיר והשנייה מהמסכה) אטום בעזרת האגודל שלך קצה אחד ונשוף בכוח ע"מ ליצור וואקום לקצה האחר, על הצינור להיות אטום לחלוטין ללא דליפות אוויר (אפילו לא קטנות) אם ישנן דליפות אוויר בשום אופן אין ללפף דבק כל שהוא או איזוליר בנד עליך להחליף מייד את הצינור, אם אתה חבר קופת חולים כללית הצינור יינתן לך בזיכוי מלא , במכבי זהב\שלי סביב העשרים ש"ח במאוחדת החזר של 30% מעלות הצינור כאשר צינור בארץ עולה סביב ה 200 ש"ח, ומילה נוספת למגיב לפניי לעולם אל תיתן עצה כזאת בלי לבדוק עד הסוף את כל הפרטים! מסיכת cpap היא מסיכה מאווררת אשר אמורה לשחרר אוויר עודף, ובעצתך כאן ככל הנראה יעצת לאדם הזה לסגור בדבק כל שהוא את שחרור האוויר התקין של המסיכה וזה היה עלול לחנוק אותו שהרי המסכה לא משחררת אוויר בצורה תקינה!! אני מבקש כאן מכל מי שקורא לשים לב ולעולם לא להקל ראש וללפף דבק בלי להתייעץ כמו שצריך! ארז במידה ואתה לא בטוח בתקינותו של המכשיר שלך או בטיב הטיפול קפוץ אלי (אני גר ברמת גן) ואפרוק לך נתונים בשמחה וללא תמורה, דבר איתי בטלפון. |
avis |
Posted - 10/20/2014 : 22:33:25 זה לא טוב שיש דליפה מהצינור. דליפה זו יכולה להיות הגורם שהמכשיר לא עוזר לך כמו שצריך. איזה מכשיר יש לך לא הבנתי בדיוק היכן הדליפה. בכל אופן נסה לאטום את הדליפה בעזרת טייפ כלשהו. אולי סרט בידוד. לפחות תישן הלילה ותראה אם ישנת טוב. אם יש לך מכשיר טוב, לא יתכן שהוא לא עוזר. זה נדיר מאוד. בהצלחה ועדכן אותנו. אגב אם אתה באזור ליד רחובות, אוכל להשאיל לך צינור. יידית לילה עד שתארגן.
|
|
|