| הודעות קודמות |
| ilansh7 |
נכתב - 10/16/2014 : 01:57:32 שלום חברי הפורום.  בשעה טובה, הצלחתי להתקין את התוכנה לפענוח נתוני המכשיר. אני משתמש ב ResMed S9 Elite™ + H5i™ Heated Humidifier with Climate Control, והתקנתי ResScan 5.1
איך אני קורא את המידע ? מאיזה כיוון מסתכלים על זה ? מה הטעם בחלק של הלחץ אם אצלי הוא מכוייל קבוע ? (רק חסר להם שיראה אחרת...) יש לי דו"ח חודשי יפה וצבעוני... שמתי לב שהשעה במכשיר אינה מכוונת, אני ישן כל יום מ 12 בצהריים...

אודה לעצה או כיוון.
|
| 5 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
| avis |
Posted - 06/28/2015 : 10:08:36 אילן,
מציע שתשלח קובץ נתוני פריקה שהורדת מהמכשיר בכדי שיאפשר לחברים לעזור לך בפענוח המצב. |
| יצחק |
Posted - 06/27/2015 : 18:15:31 להלן הנתונים העקריים שניתן לקבל באמצעות התוכנה: * לחץ ממוצע (בבמצב אוטומטי). * מס' שעות השימוש בלילה. * חומרת דליפת האויר ((LEAK) מהמסיכה בלילה אחד. נימדד בליטר לשניה = LPS * ציון AHI = סך החסימות בלילה (חלקית+מלאה) AHI = AI + HI * ציון AI = מס' חסימות מליאות בלילה * ציון HI = מס' חסימות חלקיות בלילה * ציון מס' חסימות ממקור של מערכת העצבים המרכזית (המוח)נקראות CENTRAL. גרף על ציר השינה שידגים את השעה ותדירות החסימות מול הלחץ ומול הדלף. זה נתון מאוד חשוב שידגים באיזה חלק מהלילה התרחשה חסימה והאם היא קשורה לדליפות אויר או לא. ניתוח הנתונים יענה לשאלה האם המכשיר מצליח להתגבר על החסימות באפקטיביות או לא?
|
| יהודה |
Posted - 06/27/2015 : 16:22:42 שלום לכם,לא כולנו יודעים אנגלית לכן אשמח אם מישהו יהיה מוכן לרגם לעברית את כיצד לפאנח ולהבין את נתוני המכשיר וכיצד לשנות נתונים כמו שעה ודרגת לחץ וכדומה.תודה לכם. |
| avis |
Posted - 10/16/2014 : 16:15:05 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ypp_4ndDRzY |
| ilansh7 |
Posted - 10/16/2014 : 02:06:37 באמת איך מכוונים את שעון המכשיר ??? |