סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 שלום לכולם, מזמן (שנים) לא הייתי כאן, זקוק לעצתכם

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
Nice_Guy נכתב - 10/14/2014 : 15:01:44
שלום, לפני כשנתיים וחצי שלוש, הייתי דיי פעיל כאן ורכשתי את המכשיר של RESMED S9 שנחשב למכשיר מעולה.
זה היה בדיוק על הגבול של מעבר קופת חולים מכבי לספקים אחרים וללא אפשרות לקניה עם השתתפות ללא הסדר עם הספק.

לא הצלחתי להתאגל למכשיר, רכשתי אותו עם שתי מסיכות קטנות ונוחות ואני לא מצליח יותר משעתיים בלילה לישון איתו, ואוטומטית מוריד אותו.

זה מייאש, אני קם כל בוקר עייף מת, ואני מרגיש שאני לא בדיוק אני.

חושב להחליף אולי למסיכה אפית חדשה שתהיה לי יותר נוחה, קראתי כאן על שתיים.
SleepWeaver Advance Nasal CPAP Mask with Improved Zzzephyr Seal
AirFit™ N10

למישהו יש ניסיון איתן?
מה האופציה לרכישה בארץ ולהשתתפות הקופה?

תודה

פליקס
12   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
Nice_Guy Posted - 10/16/2014 : 14:58:25
אולי אתם צודקים,

יש לי שתי מסיכות יקרות ונחשבות לטובות ביותר, SWIFT FX והשניה MIRAGE SWIFT II .
ואני לא מצליח לישון איתן לילה שלם.

דן, אחרי החג אני אצור איתך קשר.
פליקס
dan bar-or Posted - 10/15/2014 : 22:20:57
יצחק, אתה צודק, אין הרבה מה להוסיף כאן, מאד יתכן שהמסיכה המדוברת אכן מסיכה טובה, אבל עדיין מדובר כאן במשהו חדש מאד ולא ממש מוכר, גם אני בדעה שמשתמש חדש שעדין לא נחשף למסכות עדיף שקודם כל יראה מה יש לשוק המקומי להציע ינסה ורק אם לא יצליח יפנה למסכות חדישות ולא מוכרות, אני שואל את עצמי אם המסכה הזאת כל כך טובה ומוצלחת מדוע אף אחת מהחברות לא מייבאת אותה באופן סדיר ארצה??? לא כל אחד יסכים לישון עם משהו בפה כל הלילה ויחד עם זאת אני רואה כבר לאורך שנים כשלוש או ארבע מסיכות ש"הולכות" מצוין ונמכרות לרוב המשתמשים ואין תלונות, כבר אמרתי כאן בעבר שאין יצרן שייצר מסכה לא נוחה והדבר אינדיבידואלי למטופל, אבל אם רוב העולם קונה טלפון נייד של סמסונג למשל אז רוב העולם יודע למה! מאד יתכן שהמסכה נהדרת אבל לפני שמזמינים ומוציאים סכומים לא מבוטלים אני חושב שכדאי לראות ולנסות את מה שקונים רוב המשתמשים, יחד עם זאת מניסיון במסכת בד לא הייתי נוגע! גם אלה שמוכרים אותה טוענים שמעל לחץ של 6 ס"מ היא דולפת ולא יעילה, זה גימיק לא מוצלח ופתח לדליפות אוויר ולשימוש לא יעיל במכשיר, אני באופן אישי הייתי פועל אחרת, חג שמח ,
יצחק Posted - 10/15/2014 : 16:11:28
פליקס. לכל אחד יש ההיגיון שלו.
מדובר במסיכה מאד חדשה ויקרה. קשה לי להאמין שלדן יש אותה אבל לא יודע. תנסה אותה אם אתה רוצה. החשש שלי שהיא בסוף לא תתאים לך ואז תתייאש ותיעלם שוב לכמה שנים. חשוב מאד שתסתגל. יכול להיות בכלל שאתה צריך להתחיל במסיכה אפית פשוטה. אני אישית משתמש במסיכה אפית הכי בסיסית. קומפורט קלסיק ומרוצה מאד
Nice_Guy Posted - 10/15/2014 : 14:13:41
יצחק, עניין הכסף כאן הוא לא קשור,
באמת, אני רוצה שיהיה לי הכי נוח ופחות מציק, אם דן יכול להשיג
מסיכה כזאת לניסיון, אני אשמח להעזר דרכו. אם לא, אני רוצה לנסות מסיכה מנימליסטית זאת.

אין הגיון במה שאני כותב?
יצחק Posted - 10/15/2014 : 12:55:43
פליקס. דן מציע לך עזרה בחינם. הוא מקצוען אמיתי.
מה יותר טוב מזה?
זה שמסיכה ללא רצועות נשמע נפלא בתאוריה אבל לא מעיד על כלום במציאות.

Nice_Guy Posted - 10/15/2014 : 11:02:33
היי דן,
אני אשמח להשתמש בשרותך, העיניין הוא שמאוד נדלקתי על רעיון המסיכה ללא רצועות,
נשמע נוח ,פחות לוחץ, לא חי באשליה, צריך זמן הסתגלות להכל.

אני אנסה כנראה את המסיכה, ואם לא יסתדר, אשמח להיות איתך בקשר ולנסות מסיכות אחרות.

תודה

פליקס
יצחק Posted - 10/15/2014 : 04:38:22
פליקס. קיבלת תגובות חשובות.
מציע לך להשתמש בהצעות הטובות שקיבלת.
dan bar-or Posted - 10/14/2014 : 21:22:51
היי פליקס, שמי דן בר-אור, שנים בתחום ה cpap, בעבר עבדתי בחברות בתחום. היום אינני קשור לאף אחד ותורם בשמחה ובחינם לכל דורש מזמני ומניסיוני הרב. אני גר ברמת גן אשמח להיפגש אתך ולעזור לך להסתגל מחדש למכשיר ולמסיכה. יש לי כמה דגמים של מסכות בכמה מידות ואנסה לעזור לך. לאחר שתסתגל ויהיה לך טוב ונוח אשלח אותך עם דגם ומידה לאחת מספקיות ההסדר של מכבי שם תרכוש מסיכה בעלות של 57 ש"ח (במידה ויש לך מגן זהב או מכבי שלי). אגב מסיכה בחינם מקבל רק מי שרכש מכשיר ומתוקף הרכישה זכאי לקבל בחינם מסכה אחת כל שנה במסגרת החבילה. מי שלא רכש דרכם את המכשיר יכול לרכוש מסיכה אחת לשנה בעלות מוזלת. אשמח לעזור לך בחינם וללא תמורה כחבר הפורום, תתקשר אלי ונקבע.
Nice_Guy Posted - 10/14/2014 : 20:51:01
היי ג'ון,
תודה על העידוד, הבעיה שאני לא יודע איזו מסיכה תעשה לי טוב, רכשתי בזמנו שתי מסיכות
שנחשבו להכי נוחות וטובות והיו לי נוחות פחות או יותר בזמן הניסיון.

אבל לאורך זמן אני רואה שהן לא נוחות לי, ואני לא משתמש במכשיר, והמצב לא טוב...
johndewey Posted - 10/14/2014 : 19:44:27
פליקס,

אם זה עוזר: אני במצבך מהבחינה הביוקרטית, כלומר גם אני רכשתי resmes s9 כחבר מכבי ממש לפני שחסמו את האופציה הזאת.
לפני מס שבועות, התקשרתי לאחד משלושת הספקים של מכבי SLP 1-700-506-015 והם שלחו לי בדואר את המסכה שביקשתי, בעלות סמלית של 112 שח.

אני כותב כל זאת (ויודע שזה לא העיקר) כדי לעודד אותך שכאשר תבין איזו מסכה אתה רוצה לנסות, תהליך הרכישה עצמו קל פשוט ומהיר. זאת כמובן למסכות שמיובאות לארץ.

Nice_Guy Posted - 10/14/2014 : 18:44:32
היי יצחק,
אפילו דיברנו בטלפון בזמנו.
מייאש כל הסיפור, אני רוצה לשפר את המצב אבלכל הצנרת הזאת,
ובתוך הנחיריים, כל כך לא נוח, אני מחפש מסיכה טובה ונוחה, שלא תציק
ראיתי את המסיכה ללא רצועות, נראה טוב, נשמע טוב, אבל לא יודע כמה זה נוח...

למי אני פונה בעניין הזה? מי יכול לעזור לי להשיג מסיכות לניסיון והתאמה?
ההחזר למסיכה לשנה, מכל רכישת מסיכה? אפילו מחו"ל?
יצחק Posted - 10/14/2014 : 17:46:12
היי פליקס. אני זוכר אותך היטב.
חבל שלא הסתגלת למכשיר. הוא חשוב מאד לבריאותך. אל תמהר לרכוש מסיכות בגלל שהן חדשות בשוק. זה לא אומר בהכרח שהן יהיו נוחות לך.
אני חושב שאתה צריך ייעוץ צמוד מיועץ מומחה בתחום שישאיל לך מסיכות ייעשה לך התאמות ויעודד וילווה אותך בתהליך.
לעניין החזר ממכבי מגיע לך מסיכה פעם בשנה לפי ההסדר הישן.
אסור לך להתייאש. תמשיך לנסות עד שתמצא את הפיתרון.

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.