הודעות קודמות |
ilansh7 |
נכתב - 09/06/2014 : 00:50:32 שלום. בהמלצת הרופא שלי, אני אמור להשתמש במכשיר עם לחץ קבוע של 5.5 הזמנתי לעצnי את S9 Elite™ CPAP Machine with EPR™ רגע לפני משלוח ההזמנה, הודיעו לי שהמכשיר יכול להוציא לחץ בכפולות של 0.2, כלומר: אני יכול לכייל אותו ל 5.4 או 5.6.
זה טוב ליהודים ? לא הצלחתי להשיג את הרופא שלי ואני לחוץ שיוציאו את המשלוח לפני סוף השבוע.
אודה לעזרה, אילן. |
5 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
jzomer |
Posted - 09/19/2014 : 16:57:56 אם יש ספק בין 5.4 ל5.6 שים 6 או 7 ליתר ביטחון.טיפה יותר לחץ לא מזיק.פחות מידי לחץ לא מטפל.לילה טוב. |
txeng |
Posted - 09/06/2014 : 15:40:08 שלום,
אבי צודק מאד בהערתו.
אין לי מושג מה תוספת המחיר למכשיר אוטומטי, אך אם אפשרי - זה כדאי מאד, לדעתי. כאשר אדם מתחיל עם מכשירי נשימה הוא יודע את נקודת ההתחלה, אך איננו יודע לאן יגיע עם הזמן ומכשיר משוכלל יוכל לסייע לו לאורך שנים.
בהזדמנות זו אזכיר שלחברת רספירוניקס יש מכשירים טובים מאד, גם אוטומטים.
דוד מ |
avis |
Posted - 09/06/2014 : 13:18:46 שלום חברים למה אנחנו לא מיעצים לו לרכוש את המכשיר האוטומטי S9? הרי האוטומטי יכול להיות גם קבוע? מה ההפרש במחיר? במוקדם או מאוחר יתכן שידרש ללחץ משתנה. לא כך? כמוכן לחץ כזה נמוך כמו 5.5 זה יכול להתאים לסד לא כן? תקנו אותי אם אני טועה
|
txeng |
Posted - 09/06/2014 : 10:22:19 שלום אילן,
אני סבור שיצחק נתן את התשובה המתאימה - הפרש לחץ של 0.1 ס"מ מים [זו היחידה בה משתמשים למדידת הלחץ] איננו משמעותי עבור סיפאפ, גם לדעתי.
למשל, אני [כמו רבים אחרים] משתמש במכשיר שקובע את הלחץ באופן אוטומטי לפי צורכי הגוף בכל רגע. כאשר אני בוחן את הלחצים שהמכשיר קבע למשך מספר ימים, אני מוצא ערכים בין 8.5 עד 10.5 ס"מ מים. בכל המקרים ישנתי היטב ללא שום בעיות. ידוע שהלחץ הדרוש עלול להשתנות מיום ליום [לפעמים לפי גודל ארוחת הערב] ואפילו במהלך הלילה [בהתאם לתנוחת הגוף]. מכאן אני מניח שתנודות לחץ קטנות אינן בעיתיות והגוף מסתדר איתן, ולכן 5.6 יכול להחליף את 5.5 כי הם, מעשית, אותו הדבר. למיטב ידיעתי זה מאפיין כמעט כל משתמש, אף כי עלול להיות יוצא מהכלל.
במצבך אני הייתי בוחר 5.6 מכיוון שמראש הלחץ נמוך יחסית, והייתי מתחיל בלחץ קבוע לפי ההמלצה שקבלת. במידה שהשינה איננה ממש טובה [לפי ההרגשה שלך!], או אם אתה אדם שאוהב לנסות דברים שונים, הייתי שוקל לעבור לתקופת ניסיון למצב אוטומטי בו המכשיר יקבע את הלחץ המתאים. אחרי הניסוי הזה [לדעתי שבועיים בכל מצב] תוכל להחליט מה עדיף עבורך.
כמדומני שיש בינינו יודעי דבר שסבורים שנשימה בלחץ קבוע עדיפה על נשימה בלחץ אוטומטי. יתכן ותקבל תגובות והסברים גם מהם - אז תהיה לך בעיית החלטה [בדומה למצבים רבים בחיים].
בהצלחה. דוד מ |
יצחק |
Posted - 09/06/2014 : 09:02:46 שלום אילן
לחץ 5.5 לחץ מאד נמוך יחסית
כנראה שהחסימה שלך קלה
אינני חושב שיש הבדל בהשפעה בין לחץ 5.5 ללחץ 5.6. שכן ההפרש זניח
|
|
|