סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 קישורים לרופא להפרעות שינה ולרכש ציוד בארה"ב

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
txeng נכתב - 08/20/2014 : 00:02:20
שלום,

מתוך ניסיון אישי.

דר' רון פלד מנהל המכון לרפואת שינה [המכון התחיל בטכניון] כיום במרכז הרפואי וולפסון, חולון.

ציוד מארה"ב: [כמו רבים אחרים גם הם שולחים רק לכתובת בארה"ב.]
www.bestcpapprice.com
11   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
txeng Posted - 08/30/2014 : 16:01:31
שלום,

נראה לי שכל אי-ההבנות הגיעו לפתרון מתאים. כדברי איש חכם אחד: "סוף טוב - הכל טוב".
את המסקנות יסיק כל אחד לעצמו.

איחולי לכל בעלי הציוד החדש.

דוד מ
avis Posted - 08/29/2014 : 08:46:11
רותי,
התודה כולה לך,
רותי הסכימה בטובה להביא עבורי מארה"ב מספר חלקים וסוללה עבור רסמד אותם רכשתי ב-CPAP.COM ונשלחו לכתובת של אחותה.
הכל הגיעה כמו שצריך,
בהזדמנות זו אספר על אי הבנה שהייתה לי, בהתכתבות עם רותי הבנתי (בטעות) שחסר לי מחבר מתאם בין הספק לסוללה. באותו רגע נכנסתי לצ'ט עם הספק וציינתי כי החלק חסר, שאלו אותי אם חיפשתי פה ושם טוב, ולאחר 3 דקות שלחו את החלק "החסר" מיידית. החלק הגיע כעבור 24 שעות. הייתי חייב לפעול מהר כדי שרותי תספיק להביא אותו. כעת יש לי 2 מתאמים.
רותי שוב תודה.
יצחק Posted - 08/28/2014 : 23:08:31

תתחדשי רותי

n/a Posted - 08/28/2014 : 22:33:41
bestcpapprice נתן תמורה מלאה לכסף. ב1400 דולר קניתי S9 + מעשיר + צינור מחומם + בטריה של רסמד וכן כלי פלסטיק נוסף (עמיד במדיח) למעשיר של S9 וכלי פלסטיק למעשיר של S8. נכון שאם לא הייתי מתייעצת עם אבי אולי לא הייתי מקבלת את הכבל של הבטריה. ואגב, הספק שהוא צרף טען את הבטרייה רק כמעט עד הסוף (אבל אין בו צורך כי יש את הספק של ה S9). לסיכום - כדאי למי שיודע מה הוא קונה. לא היו לי דמי משלוח כי הבאתי הכל איתי (בטריה אי אפשר לשלוח).
תודה לאבי על עזרתו.
רותי
avis Posted - 08/27/2014 : 16:27:00
עלי לציין כי האתר, www.bestcpapprice.com לאחר שהערתי לו שהערכה אשר מכר לרותי חסר בה הכבל, הוא אמר שישלח לה כבל חינם, ואכן עשה זואת. בסך הכל יצא בסדר.
עם הכבל חינם, יצא שהמחיר שלו יותר זול מ-CPAP.COM.
הערכה של רותי כללה גם ספק כח לעומת הערכה שלי שכללה רק מחבר מעבר שאפשר לחבר בו את הספק הרגיל של המכשיר.
יצחק Posted - 08/23/2014 : 17:56:19
ד"ר שפירר כבר הופיע ברשימה של היועצים

את ד"ר רון פלד הוספתי
jzomer Posted - 08/23/2014 : 09:38:31
אם כבר שאלתם-ד"ר יצחק שפירר-רופא ראות מומחה- אחד הבודדים והותיקים בארץ בנושא ביפאפ והנשמה לא פולשנית,יועץ שינה ביפפ וסיפפ במכבי, מאוחדת ודרך המושלם גם בכללית.
סגן מנהל יחידת הראות באסף הרופא ומנהל מעבדת השינה בבית החולים.הבוס שלי שם ושותפי במעבדת השינה באשדוד לבדיקות ביתיות ומעבדתיות.
יצחק Posted - 08/21/2014 : 08:56:31
כל ההמלצות הינן בבחינת נסיון אישי של הממליץ בלבד

אין כאן סקר שוק אמיתי עם מדגמים וסטטיסטיקות וכד'

עם זאת גם להם יש חשיבות כי זה מה שיש לנו

avis Posted - 08/21/2014 : 08:32:39
אני מקבל את ההערה שלך שהחברה מתמצא ברספרוניקס ואולי גם טובה במחיר, זה לגיטימי בתנאי שהלקוח יודע על כך!, חבל שזה לא הופיע בתחילת הפוסט במקום המלצה גורפת. לזה התכוונתי כאשר כתבתי שאני מסייג תמיד את דברי.
חברת CPAP.COM שולטת והידע שלה רחב בכל המכשירים, זה בדיוק ההבדל בין חברה מקצועית ללא מקצועית.
בשביל לקוח, מספיקה בעיה אחת בכדי לעבור לספק אחר שאיתו אין בעיה. לכן רכשתי מ-CPAP.COM.
שלא תהיה אי הבנה, מעל 18 שנה השתמשתי ב-CPAP ומסכות של רספרוניקס, הייתי מרוצה כי לא ידעתי משהו אחר, לפני שנה וחצי עברתי לרסמד, רק אז נפקחו עיני. ברור שרק כאשר מנסים מספר מכשירים יכולים ויודעים להשוות. לדעתי המכשירים שמובילים בשוק הם רסמד ורספרוניקס, את השרות של מדטכניקה לא אהבתי, אולי בגלל השרות כי סרבו לתת את התוכנה חינם ואולי בגלל התקלות שהיו לי ב-3 מכשירים מתוך 5 שרכשתי בימי חיי, אפשר לומר ש-5 דורות של מכשירים עברו בין ידי, בכל חדש היה שיפור משמעותי. המכשיר האחרון של רספרוניקס עם המעשיר עדיין תקין ועובד, משמש אותי בספייר לכל מקרה, עדיין לא היה לי צורך בו ומקווה שלא אצטרך אותו אם כי אין לדעת.
חשוב מאוד שנהיה זהירים בכתיבה כדי שהחברים בפורום יתנו אימון בהמלצות, כי כל מה שיש לנו זה רק ניסיון להעביר, אינינו רופאים או מפתחי מכשירי CPAP.
txeng Posted - 08/20/2014 : 23:25:39
שלום,

בהקשר לרכישת ציוד בארה"ב. ציינתי את BESTCPAPPRICE על סמך נסיון ארוך. במשך 15 השנים האחרונות רכשתי מהם 4 מכשירים [CPAP וגם BPAP], לפחות תריסר מסכות, צינורות ופילטרים למערכת הנשימה. *תמיד* קיבלתי מהם שירות מקצועי מאד, מהיר מאד ומחיר טוב. כל הנ"ל היה עבור ציוד של רספירוניקס שהוא מאד פופולרי בארה"ב. מצד שני חברי הפורום אבי ורותי בדקו הזמנת סוללה מתוצרת רזמד ונתקלו בבעיות. נראה לי שההבדל בין הניסיון הארוך שלי והנסיון שלהם נובע מכך - כאן אני משער - שאתר BESTCPAPPRICE עובד הרבה עם רספירוניקס ופחות עם רזמד, זה מסביר את עניין המלאי וכדומה.

ברוח "זהירות בהמלצות", כדאי לעצור רגע לפני שקובעים שאתר "איננו מקצועי" - זו קביעה מרחיקת לכת על סמך שתי בדיקות לפריט אחד. נראה לי שזה בסיס צר מידי לקביעה כל כך כוללנית. הנתונים אשר בידי מראים אחרת.

דוד מ
avis Posted - 08/20/2014 : 09:36:12
מתוך ניסיון אישי וחברים העידו על זה בפוסטים שלהם, לא נתקלתי במכון שמכוון או מסביר למטופל החדש, על מכשירי ה-CPAP השונים, הכל אצלם מתבצע על בסיס מסחרי.

מניסיוני האתר www.bestcpapprice.com אינו מקצועי כמו CPAP.COM ולא מחזיק במלאי פריטים כמוהו.
לפני 3 שבועות החברה רותי רכשה מ-www.bestcpapprice.com קיט של סוללה עבור S9. רותי בקשה את עזרותי כי ידעה שגם אני רוצה לרכוש, התברר לי שהקיט אינו כולל כבל שצריך להיות מוזמן בנפרד. כתבתי להם ושאלתי אם זה מגיע עם כבל, (כמו שראיתי באתר CPAP.COM), ענה לי טוני שהוא לא יודע ואינו יכול לדעת כי אין להם את הפריט במלאי, אצלם זו הזמנה מיוחדת מ-RESMED. לקח לו שבוע לברר עם RESMED ולענות לי שזה פריט נפרד והוא יצרף את זה להזמנה שלי. בקשתי ממנו קודם לספק את הכבל להזמנה של רותי. הבנתי שהם לא מקצועיים ב-100%.
עוד באותו יום הזמנתי את זה מ-CPAP.COM ששלחו את זה תוך 4 שעות באותו יום, הגיע לאחר 3 ימים. ההזמנה של רותי מ-BEST עד לרגע זה לא הגיע למרות שהוזמן הרבה זמן לפני.

אני נוהג להיות זהיר מאוד בהמלצות שלי לחברים, ולסייג תמיד את דבריי כל עוד אני לא בטוח ב-100%. יש אנשים שתמיד יגידו שהרכב שלהם או כל דבר שיש להם הוא הכי טוב מכולם, למחרת רוכשים רכב אחר והוא הופך להיות הרכב הכי טוב.
בכל פוסט השתדלתי לכתוב אולי, לדעתי, לא בטוח, וכנ"ל גם בפוסט זה אני אומר את זה.

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.