סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 בטריה לS9 (יש גם אחרות)

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
n/a נכתב - 07/16/2014 : 21:53:26
מישהו מכיר?
http://www.cpap.com/productpage/c-100-travel-cpap-battery-pack-s9.html
תודה
רותי
13   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
avis Posted - 07/30/2014 : 08:37:33
לאחר בדיקה נוספת, התברר לי שהסוללה מאוסטרליה אינה מאושרת לטיסה על ידי יאטא כלומר מוגדרת כפריט מסוכן לטיסה - לכן גם הספק לא שולח לישראל.
http://www.cpapbatteries.com.au/
n/a Posted - 07/29/2014 : 20:10:10
אני חושבת שאקח את ההצעה מהספק של דוד (bestprice) שכוללת גם בטרייה של רסמד עם S9 ועוד . אשמח לשלוח לך במייל.
avis Posted - 07/29/2014 : 12:36:13
אני בקשר עם הספק הבא:
http://www.cpapbatteries.com.au/
avis Posted - 07/28/2014 : 14:45:50
הקונקטור יכול להתאים לכל מתח כי הוא רכיב פסיבי, כלומר לא מייצר מתח,- אבל הסוללה היא 12V וקיים רכיב אלקטרוני נוסף שממיר את ה-12 ל-24 - אומנם ממיר זה מסופק אבל זה מפחית בבצועי הסוללה, סוללה זו מיועדת למכשירי 12V ועל ידי הממיר הם מסבים אותה ל-RESMED.
אני בקשר עם מקור שהסוללה עצמה היא 24V ללא כל ממיר, זה יותר טוב ואפילו יותר זול, הבעיה שזה מאוסטרליה ואני ממתין לתשובתו לעלות המשלוח, אם זה יצא לפועל, אוכל להזמין גם עבורך.
n/a Posted - 07/28/2014 : 14:32:55
בערכה שלC-100 יש קונוורטר ל24. הערכה קצת יותר כבדה מזו של רסמד אבל עולה חצי מחיר.
avis Posted - 07/28/2014 : 12:27:24
החסרון של הסוללה שמוצעת על ידי CPAP.COM
http://www.cpap.com/productpage/c-100-travel-cpap-battery-pack-s9.html
הוא שהסוללה המוצעת היא 12V ונדרש מכשיר נוסף להפוך ל-24V מה שאומר שזה פוגע בנצילות.
גם באתר היצרן הם כותבים:

*RedMed Device Warning: If you are using any device manufactured by ResMed you must use either a power converter or power inverter to complete the connection between the device and the Battery Pack. A power converter or power inverter must be used because ResMed devices operate from a 24V direct current and their plugs may run opposite polarity from other manufacturer devices.
avis Posted - 07/28/2014 : 09:34:59
היום קבלתי במייל מ-RESMED את אביזרי המינימום הנדרשים למטרה שלי,

Part numbers required to power S9 AutoSet from ResMed’s Power Station II (RPSII):-
24921, RPSII Pack
24961, S9 DC cable

כאמור אני אשתמש בזה רק בזמן טיסה, ללא מעשיר, מי שרוצה להשתמש לליה שלם עם מעשיר, ממליץ לרכוש ערכה גדולה שמכילה 2 סוללות במקביל ומופיעה בבמספר אתרים. ניתן להשיג את זה ב-CPAP.COM וכן במספר אתרים נוספים, אני עדיין בודק מחירים, ויתכן שארכוש זואת בביקורי הקרוב בסין.
כשאגיע להחלטה אפרסם באתר.
במקביל אני בודק את הסוללה שהצעת בפוסט שלך, נראה לי שזה מספק למטרה שלי, חייב לודא שאקבל את המתאם ל-S9 ומה עלויות המשלוח.

n/a Posted - 07/27/2014 : 22:51:50
היכן מצאת את הסוללה?
avis Posted - 07/24/2014 : 08:47:31
Hi Avi Sadeh,
The S9 connector is not available as spare part.
The three wire interface includes the ground, +24V and a signal wire (please refer to the attached photo).
The smallest pin is the signal wire is used as a power supply unit (PSU) identifier line.
The flow generator needs to identify PSU in order to optimize Main FG Microcontroller.

If S9 device is unable to identify the power source even if both GND and +24 volts are present , S9 device will not work.
We do have S9 24V DC Converter that can be used to connect 12/24 V battery to your S9 Device.
These are the benefits when using ResMed S9 24V DC converter
• It provides electrical protection to the device in the event that the adaptor leads are incorrectly connected
• It provides regulation of the battery voltage
• It shutdowns automatically when the battery voltage drops below 10/21 Volts that will protect the battery from irreparable damage.
Please be aware that use of non-recommended accessory/spare parts void standard manufacturer warranty.
Regards,
Anoop Divakaran
Technical Support Analyst
+61 (2) 8884 2539
ResMed Ltd 1 Elizabeth Macarthur Drive Bella Vista NSW 2153, Australia ResMed.com
avis Posted - 07/23/2014 : 18:12:52
מצאתי סוללה 24V 4A - מחיר כ-200$ מימדים 10X7.1X5.6 ס"מ משקל 1 ק"ג. חשבתי לרכוש אותה ולחבר למכשיר, ברגע האחרון, התברר שיש בספק פין שלישי שמשמש כ-(BIAS (3.25V ואינדקציה למכשיר על החיבור לספק מתאים. בלעדי הפין השלישי תופיע אזהרה על צג המכשיר connect the Powersupply correctly. המכשיר יעבוד אבל השאלה אם לא יגרם נזק לטווח ארוך. כתבתי ובקשתי אינפורמציה מהיצרן, מחכה לשמוע מהם.
jzomer Posted - 07/23/2014 : 09:14:02
אם זה לבית אז אל פסק של מחשב עושה את העבודה בהפסקות חשמל
avis Posted - 07/17/2014 : 09:19:24
יצחק צודק, צריך לדעת למה זה מיועד, אני מתאר לעצמי שזה בעיקר לשמוש במטוס.
א. לא ברור כמה שעות זה מחזיק (נראה לי 6 שעות בלבד)- הנתון שלהם למטה מתיחס ל-12V המכשיר S9 עובד על (24V (3.75A האם מגיע עם 2 יח' בטור? לא צוין אם יש אישור IATA - עדיין אין בקורות באתר לפריט זה, נכון לרגע זה אין במלאי
Power Output Battery Pack: 9 - 12.6V / 0 - 4.5A (8A Max) / 97.68Wh

ב. יש ל-RESMED ערכה דומה עולה כפול וטובה ל-13 שעות ע"פ המפרט - (ללא המעשיר) והוא מאושר ע"י IATA
ג. אולי עדיף יותר לרכוש מכשירים קטנים מיועדים למטוס עובדים על סוללה, בדרך כלל לא אוטומטיים, צריך לבדוק.
העליתי נקודות אלו לאחר עיון קצר בנתונים.
יצחק Posted - 07/16/2014 : 23:08:51
לא מכיר.

למה צריך את זה. איפה אין חשמל?

בהפסקות חשמל?

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.