הודעות קודמות |
Menachem |
נכתב - 07/16/2014 : 17:27:01 שלום חברים, אני כבר אחרי כמה שבועות של שימוש במכשיר S9 שקניתי, עם מעשיר לחות, צינור חימום וכו'. באופן כללי הכל בסדר, אבל יש תופעה שאני לא מבין. מבחינתי אני עושה כל לילה אותו דבר, כלומר מחבר את המסיכה באותה צורה, המכשיר מראה שהמסיכה יושבת היטב, ובכל זאת יש לילות עם 2 או 3 הפסקות, ויש פתאום לילות עם 6. דווקא במהלך השבוע הקודם בחו"ל, בתנאי שינה לא שגרתיים, התוצאה די עקבית בערך 2 כל לילה. הלילה פתאום התוצאה 24(!), ואני לא מבין למה. יש לימשהו הסבר או רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
תודה מראש על ההתייחסות. יום טוב ושקט לכולנו |
2 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
avis |
Posted - 07/16/2014 : 18:57:19 2 או 6 זה סביר, אבל 24 נראה לא סביר, רק אתה יכול לדעת, בדוק אם יש שינוי בלחצים או בסטאפ. האם המכשיר מכוון לקוטר צינור נכון וסוג המסכה הנכון? האם ישנת הלילה על הגב יותר מהרגיל? קבלת ירוק מחייך או אדום? איזו מסכה משתמש? עלפי זכרוני, זה קרה גם לי בחודש הראשון, פעם או פעמיים, אצלי זה היה מהמסכה וכוון לא נכון. |
יצחק |
Posted - 07/16/2014 : 18:53:58 שלום מנחם,
יכולים להיות הבדלים קטנים במספר הפסקות הנשימה בין הלילות. הבדלים של 2, 3 או אפילו 6 הם הבדלים זניחים לדעתי. העיקר שבממוצע אתה יורד מ-5. לילה של 24 הפסקות הוא חריג ולא תקין. הדבר יכול לנבוע משרשרת ארוכה של גורמים כמו:שתיית אלכוהול, נטילת תרופות, צינון, דליפות אוויר ועוד. אני מציע לך לא להכנס ללחץ מלילה אחד ולהמשיך לעקוב. אם הדבר חד פעמי לא נורא אם יש כאן שינוי מגמה בהחלט הייתי נכנס לבירור מעמיק |
|
|