הודעות קודמות |
txeng |
נכתב - 07/05/2014 : 14:01:39 שלום לכולם,
כפי שדיווחתי בקישור אחר באתר זה, נאלצתי לרכוש בארה"ב בדחיפות מכשיר נשימה כי לא מצאתי בארץ אפשרות לתקן את המכשיר התקול שברשותי. בהמשך אציג את הניסיון שלי, אשר שונה במספר פרטים מהנתונים שהוצגו באתר הזה בעבר.
המכשיר: DS760HS Phillips Respironics System One BiPAP Auto with BiFlex, Heated Humidifier, & SD Card. Price: $830 הערה: קיבלתי מאותו ספק הצעת מחיר דומה מאד עבור רזמד S9 עם מכשיר לחות.
משלוח: תוך 4 ימי עבודה הגיע לכתובת שמסרתי בניו-יורק
ספק: sales@bestcpapprice.com, אתר אינטרנט: www.bestcpapprice.com אני נעזר בספק הזה יותר מ: 10 שנים ובמשך הזמן רכשתי אצלו 3 מכשירי נשימה, מסכות וציוד נילווה. המחירים שלו היו תמיד נמוכים יותר מאשר אילו של ספקי אינטרנט אחרים וגם מאשר cpap.com אף כי ההפרש היה לא גדול.
ספק זה מעסיק אנשי מקצוע אשר נתנו תשובות טובות לכל שאלותי. חשוב לציין שלמרות השם [המדגיש מחירים] לספק הזה יש שרות מעולה וזמן תגובה מהיר מאד. במהלך הקניה הייתי מקבל תגובות בו ביום או למחרתו.
חשוב: פרט לרכישת מכונות נשימה אין לי ולא היו לי קשרים עם הספק. אין לי שום אינטרס אישי שמישהו ירכוש ממנו.
מחירים: אסור (!) להכנס לאינטרנט ולהזמין כי אז משלמים מחיר כמעט כפול. הוסבר לי שהיצרנים אוסרים על הספקים דרך האינטרנט לפרסם את מחיריהם הנמוכים. עליכם ליצור קשר ישיר עם הספק, אימייל או טלפון, ולבקש הצעת מחיר עבורכם. רק אז תקבלו את המחיר הנמוך.
משלוח לארץ. כידוע לרבים יש עסקים שמספקים לרוכשים ישראלים כתובות בארה"ב לצורך קבלת משלוחים, הם מעבירים את המשלוח לארץ. באופן זה אין צורך בקרובי משפחה שיקבלו את המוצרים עבורכם בארה"ב וישלחו לארץ. אנשי העסקים האלה אינם עובדים בחינם, אך התחרות ביניהם דואגת למחירים שפויים.
המשלוח שלי, שהיה מהיר [7 ימים] עלה 80 דולר. אני נעזרתי בבית עסק ששמו יואס אדרס וכתובתו ביקנעם עילית. יש להם אתר אינטרנט אותו תוכלו לחפש לפי USADDRESS. שמעתי שיש אתרים ישראלים אחרים המספקים שירות זה. אני אינני מכיר את אנשי האתר הזה ולמעשה הקשר איתם בוצע עבורי ע"י חברים. אין לי מידע עליהם ואינני יכול להמליץ או להסתייג מהם. כל אשר אוכל לומר הוא שבמשלוח הזה הם טיפלו באופן יוצא מהכלל.
נראה לי שמיציתי את התובנות בקשר להזמנת מכשיר נשימה מארה"ב. לא הזכרתי שנחוץ מרשם רופא, באנגלית, אך עניין זה הוזכר בפורום כבר מספר פעמים.
דמ
|
6 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
avis |
Posted - 07/06/2014 : 11:58:55 תודה, חישבתי שהמכשיר אמור להחזיק מינימום 5 שנים אם יהיה בשימוש ממוצע של 8 שעות ביום, כך עלפי מה שכתוב למעלה.
|
txeng |
Posted - 07/06/2014 : 11:39:25 שלום,
מיוחד לחובבי רזמד S9. ניתקלתי בפירסום הבא. אינני יודע דבר על המפרסם ובמקרה זה אני מביא דברים בשם אומרם.
האתר: http://www.secondwindcpap.com ---------------------------------------------------------------------------- New Factory Sealed ResMed S9 AutoSet with Heated Humidifier, and ClimateLine Tubing
Product Overview The Resmed S9 AutoSet represents one of the most desirable auto-titration devices on the market today. Faster blower motor speeds, lightweight design, and quieter operation has made this device one of the most responsive flow generators in the history of OSA treatment. Compact, with an attractive full-color user interface also adds to this device's overall appeal.
Included options for the S9 AutoSet are numerous, and include both CPAP and Auto Titration modes, heated tubing automation, and manual heat adjustment. Data recording is comprehensive to include all values needed to assess your overall therapy success.
The S9 AutoSet is capable of running from power sources ranging from 110-240v, and DC adapters are available to allow for external power sources to be used.
With one of the quietest blower motor outputs on the market, and very low failure rate, it is easy to see why the Resmed S9 product, and the S9 AutoSet in particular, have set a new standard in quality, and reliability.
When we designate a device with "low hours" that generally means the device will have less than 1500 hours of use. The average life expectancy of a CPAP or BIPAP machine is roughly 15,000-20,000 hours of use; that means roughly 90% new.
This New, Open-Box ResMed S9 AutoSet comes with travel bag, new ClimateLine, and Slimline tubing, new filter, power supply and 2 year warranty. As always, no sales tax, and no charge for shipping on domestic orders. International orders are welcome for all of our products. $749.00 Submit ----------------------------------------------------------------------- בברכה, דמ
|
txeng |
Posted - 07/06/2014 : 11:24:12 תודה למגיבים,
לגבי השתתפות קופ"ח. עדיין לא התחלתי לפעול בכיוון זה. אני סבור שהסכום ששילמתי נמוך יותר מקניה בארץ כולל השתתפות קופ"ח. כרגע אני נמצא בויכוח קשה עם קופ"ח בקשר להשתתפות בנושא אחר ולכן אעלה את עניין מכשיר הנשימה במועד מאוחר יותר. כאשר אגיע לתוצאות כל שהן עם המאוחדת אעדכן.
מחיר רזמד S9. הם בקשו 870 דולר, אך יש אי בהירות בקשר למכשיר לחות אם נכלל או לא; אותה אי בהירות הייתה גם בקשר למכשיר של רספירוניקס [עבורו שילמתי 830]. מפני לחץ זמן לא טרחתי להבהיר זאת [באותו זמן השתמשתי במכשיר תקול]. מכל מקום, הרספירוניקס הגיע עם מכשיר לחות. לדעתי מי שמעוניין יטיב לעשות אם יתקשר אליהם ויקבל הצעת מחיר. דמ |
avis |
Posted - 07/06/2014 : 10:25:53 תודה חבר, כל הכבוד, ותמשיך לעדכן. בבקשה פרסם בפרוט את המחיר שקבלת עבור RESMED 9, |
יצחק |
Posted - 07/06/2014 : 09:25:52 תודה רבה
בהחלט טיפים חשובים שיכולים לסייע גם ברכישת מכשיר CPAP בחו"ל
|
jzomer |
Posted - 07/05/2014 : 19:09:56 רק לתשומת לבך רכשת ביפפ ולא סיפפ .לגבי ההחזר מקופת חולים עשויות להיות שתי אפשרויות-אחת שיש לך מכתב רופא שאתה זקוק לביפפ ואז לדעתי אתה ראוי להחזר מלא .שתיים -שיגידו לך שזה לא סיפפ ולא תקבל החזר כלל. מעניין אותי מה יקרה.אנא עדכן. |
|
|