הודעות קודמות |
dor |
נכתב - 06/06/2014 : 11:22:56 היי אני סובל מדום שינה חמור ביותר, ולטפל בבעיה ולהקטין נזקים, פניתי למכון חקר השינה בבלינסון. הטיפול והאבחנה היו ללא דופי, וטובים מאוד. בקיצור יצאתי מרוצה. עד לרגע שבו המליצו בפני על מכשיר של חברת APEX. במעמד הרכישה בקשתי לקבל את התוכנה שלו, על מנת שאוכל לעקוב אחר ההתקדמות שלי, ולוודא שאכן קיים שיפור במצבי, ואני מבצע את הפעולות הנכונות לשם כך. פניתי לחברה בחו"ל והם הפנו אותי לחברה בארץ, שהבטיחו לשלוח את התוכנה, ועד היום כמעט שלושה חודשים, לא טרחו לשלח. בקיצור שרות גרוע ביותר. ממליץ לא להתקרב לחברה הזו, אינני יודע מה יקרה אם תהיה לי תקלה במכשיר. עד לפעם הבאה, איזה מכשיר מומלץ לרכוש ששם אוכל לקבל את תוכנת ההפעלה? ואיזה מכשיר מומלץ למי שנוסע לחו"ל תכופות? תודה
|
2 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
יצחק |
Posted - 06/10/2014 : 21:25:37 שלום דור וברוך הבא, לא כדאי לחפש מכשיר מיוחד לנסיעות (יש כאלה מיניאטורים) אלא מכשיר איכותי שישרת אותך היטב וגם בנסיעות המכשירים המודרנים אינם גדולים ומגיע איתם תיק מיוחד לנסיעות על המכשירים המומלצים בפורום תוכל לקרוא כאן בפורום וגם להתרשם ממכשירים פופולריים בארה"ב באתר CPAP.COM
http://www.cpap.com/cpap-compare-chart/all-Self-Adjusting-CPAP |
avis |
Posted - 06/06/2014 : 13:20:08 ברוך הבא למועדון,
חבל שלא בדקת איתנו לפני שרכשת, מציע לך לפרסם את שם הסוכן בארץ וכתובתו, כך שאחרים יוכלו להזהר ולא ליפול לפח כמוך. אם תקרא בפורום תוכל לקבל מושג אילו מכשירים מובילים בשוק, RESMED 9 אוטומטי והמקביל אליו של פיליפס, אני ממליץ על מכשיר לחות וצינור חימום, אחרים חושבים שזה לא הכרחי. תוכנה של ה-RESMED לא בעיה לקבל, של פיליפס אני חושב שהיא עולה כסף ולא בטוח שהם נותנים. מכישירים אלו נוחים לנסיעות בחו"ל. CPAP.COM תוכל למצוא מכשירים קטנים יותר, אך ודא כדאיות ושהם אוטומטים לפני הרכישה. נכון להיום, כל 5 שנים ניתן לקבל החזר על מכשיר מקופת החולים, כך שיש לך עוד 5 שנים (פחות 3 חודשים) עד המכשיר הבא ועד אז בטוח יצאו דגמים חדשים. בהצלחה, ואל תשכח לעדכן אותנו בכדי שנוכל ללמוד ממך. זו בקשה שמופנית לכל חבר שנכנס לפורום, להביע את דעתו, לספר ולשתף אותנו בכדי שנוכל ללמוד ולא לעשות שטויות. |
|
|