סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 אמריקה אמריקה

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
מרמיטה נכתב - 12/25/2013 : 00:08:19
שלום ליצחק וחברי הפורום

לקראת נסיעה לארה"ב

כיוון שהמשקל המותר לנסיעה לארה"ב הוא 23 ק"ג בלבד, אני שוקלת אפשרות לא לקחת את המכשיר עימי ולנצל את ההזדמנות שאני שם כדי לרכוש מכשיר

חדש נוסף, אולי כזה המתאים יותר לנסיעות. המחירים, כפי שנדונו לא פעם בפורום, נמוכים בהרבה מאלו שבארץ.

אבל , שאלה שתמיד טורדת אותי, היא מי ואיך מכוון את הלחץ במכשיר?

הסיפאפ שברשותי, אסקייפ , למיטב זכרוני היה זה הסוכן אשר תיכנת את רמת הלחץ שלו ל6 או 7

אם רוכשים מכשיר חדש, בלי סוכן בתמונה, מי מכוון? האם המכשירים החדשים ניתנים לכיוונון משתנה ועל ידי המשתמש?

אשמח לעיצתכם

7   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
avis Posted - 12/29/2013 : 10:20:15
אם את מחליטה לרכוש RESMED S9 כאן תוכלי למצוא כיצד לכוון אותו.
http://www.apneaboard.com/resmed-s9-cpap-setup
עדנה Posted - 12/27/2013 : 14:56:37
אין בעיה עם תיק הסיפאפ כתיק יד נפרד ,נוסף על תיק היד הרגיל. מעולם לא נתקלתי בשדה התעופה בבעיה כל שהיא בנושא זה.

עדנה .
jzomer Posted - 12/26/2013 : 20:07:59
לדעתי יש אפשרות לבקש חריגה מהמשקל -23 קג זו המזוודה , מטען היד הוא נוסף.
אם תקחי את הסיפפ כמטען יד כציוד רפואי נראה לי שיאפשרו לך.
אני טס עם מחשב נייד קטנציק בתיק של מחשב נייד גדול ישן ובתיק של הנייד שם גם את הסיפפ ואף אחד לא שוקל את התיק של המחשב.
יצחק Posted - 12/25/2013 : 14:50:02
ממליץ על CPAP.COM חנות האינטרנט הגדולה בארה"ב למוצרי CPAP
אבל הם אכן דורשים מרשם מרופא
משלוח חינם בארה"ב
avis Posted - 12/25/2013 : 14:07:18
אגב, אם את מגיעה לקרובים או כתובת ידועה, כדאי שהמכשיר יחכה לך שם, כבר בלילה הראשון תוכלי להשתמש בו. ואולי כדאי שהמארחים יעשו את ההתקשרות.
אני רכשתי ללא מרשם מהספק הזה:
Global Source Medical
Burton, MI 48519
Office (810) 820-6452
Toll-Free (866) 349-8662
Fax (888) 741-7044
יצחק Posted - 12/25/2013 : 08:55:33
שלום לך. קיבלת כמה עיצות טובות מאבי.

בנוסף:

1. בארה"ב מוכרים מכשיר CPAP למיטב ידיעתי רק עם מרשם רופא. כדאי שתצטיידי במרשם/מכתב מרופא ישראלי באנגלית המאשר כי את סובלת מהפסקות נשימה בשינה הידועה כ- OSA וזקוקה לטיפול במכשיר CPAP. בנוסף ייתכן ויהיו כאלה שידרשו מרשם מרופא אמריקאי (כדאי לברר מראש). במשלוח לישראל ספק אמריקאי מסתפק במרשם מרופא ישראלי.

2. לעניין הלחץ. אם את משתמשת במכשיר אוטומטי הרי שכיוון הלחץ הוא פשוט יחסית. קובעים מינימום ומקסימום והמכשיר כבר עושה את העבודה והתאמת הלחצים במהלך השינה. במכשיר בלחץ קבוע הכוונון יותר קריטי וכאן חשוב הייעוץ המקצועי וההתאמה האינדבידואלית. אם את לא בטוחה, הייתי הולך עם דו"ח (מהמחשב) מהמכשיר הקיים שלך לרופא המתמחה בתחום רפואת השינה על מנת שייתן לך ייעוץ והכווונה לעניין הלחצים להם את צריכה לכוון את המכשיר.
בכל מקרה אגב הכוונון לא אמור להעשות על ידי סוכן אלא על פי המלצת הרופא או מעבדת השינה.

3. שימי לב שרכישה בארה"ב לא תזכה אותך כנראה באחריות בארץ מהיבואן.

avis Posted - 12/25/2013 : 08:29:15
החלטה חכמה,
למיטב ידיעתי אם תספקי למוכר מרשם או נתונים הוא יכוון אותו עבורך.
נצלי את ההזדמנות לרכוש את המכשיר הכי טוב עם מעשיר לחות, כולל כמות פילטרים שתספיק לתקופה ארוכה ומסכות במחירים טובים. ודאי שהספק של המכשיר עובד גם ב-220 וולט. אני רכשתי מכשיר מארה"ב מבלי לוודא כי זה ברור מאליו והוא עובד בלי בעיות.
נסיעה טובה, שם אל תחשבי עלינו ובהצלחה

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.