הודעות קודמות |
johndewey |
נכתב - 03/02/2013 : 10:46:31 easy life של פילפס: החלק שנצמד לאף הוא נפרד וההבטחה היא שכמעט אין צורך להדק את המסכה עצמה כדי למנוע זליגה. http://www.healthcare.philips.com/main/homehealth/sleep/easylife/default.wpd אפשר לראות את המבנה ב- youtube
גילוי נאות: לא ניסיתי אבל כיוון ששתי המסכות שלי בנות כמעט שנתיים, אני מתכנן לקנות כזאת לגיבוי |
5 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
avis |
Posted - 03/04/2013 : 20:04:32 זה נראה מעניין, למרות שרכשתי 4 מסכות חדשות, אולי אקח גם כזו. מישהו יודע מה המחיר בארץ? |
יצחק |
Posted - 03/02/2013 : 18:32:39 quote: Originally posted by מנחם
יצחק, לא ידעתי. לא הכרתי.
1. המסיכה הזו ניצמדת לפנים בכוח לחץ האויר? 2. ההצמדות כ"כ חזקה שגם אם אתה מסתובב מצד לצד הנ"ל לא משתחרר? 3. האם מרגישים תחושת לחץ בפנים זה שיוצר את ההצמדות? 4. למה זה לא היה נוח לך?
היי מנחם. ראשית טוב לראות אותך כאן.
זו המסיכה:

כפי שאתה יכול לראות המבנה מאד מקורי כאשר כרית המצח חלולה ומהווה חלק מהמסיכה.
את הרצועות אין להדק בכלל ואכן המסיכה נצמדת לבד לפנים במהלך הלילה.
בסופו של דבר לאחר שאתה (אני) רגיל ואוהב מסיכה מסויימת קשה לפעמים ואין כח להתרגל לאחרת.
לי היא הייתה פחות נוחה מהמסיכה שלי.COMFORT CLASSIC גם היא של רספרוניקס. |
מנחם |
Posted - 03/02/2013 : 13:16:24 יצחק, לא ידעתי. לא הכרתי.
1. המסיכה הזו ניצמדת לפנים בכוח לחץ האויר? 2. ההצמדות כ"כ חזקה שגם אם אתה מסתובב מצד לצד הנ"ל לא משתחרר? 3. האם מרגישים תחושת לחץ בפנים זה שיוצר את ההצמדות? 4. למה זה לא היה נוח לך?
|
יצחק |
Posted - 03/02/2013 : 11:23:22 גם אני ניסיתי אותה כבר לפני כמה שנים
היא באמת מאד מקורית
לא צריך להדק את הרצועות
מצד שני במהלך הלילה המסיכה נצמדת חזק לפנים ולי לא הייתה נוחה
לא לקנות מסיכה בלי לנסות |
n/a |
Posted - 03/02/2013 : 10:59:36 שלום, המסיכה קיימת כבר 4 - 5 שנים. לי לא היה נוח איתה. תבקש ניסיון חינם.
בברכה  |