| הודעות קודמות |
| toolee |
נכתב - 02/17/2013 : 12:27:28 אבי החליף לאחרונה את מכשיר הCPAP שלו. הוא קיבל ממדטכניקה מכשיר לנסיון של פיליפס+מכשיר לחות.לאחר כשבועיים או יותר הוא הבין שהמכשיר לא מתאים לו כי למרות מכשיר הלחות הוא גורם לו ליובש ומרעיש מאוד. הסוכן של מדטכניקה המשיך לדבר איתו בטלפון ולבוא וכל פעם "לזרוק" עוד מתנה (מסכה נוספת, מסננים, כרית מיוחדת וכו'). בסופו של דבר לאחר כחודש אבי החליט להחזיר את המכשיר אבל כמובן שלאחר זמן כה רב הם לא מוכנים לקבל את המכשיר חזרה ועכשיו אנחנו תקועים עם מכשיר שאבי לא משתמש איתו אז מדטכניקה נתנו לו מכשיר BPAP ששווה הרבה יותר שינסה. אז הוא טוב יותר אבל עדיין גורם ליובש והיום הם באו לקחת אותו והחזירו את ה CPAP. אבי חזר להשתמש במכשיר הישן שלו. מכשיר גרמני שלא מרעיש ולא מייבש. קיבלנו כבר את הצ'ק מהכללית ואין דרך לעצור את זה כי יש צ'ק מקביל ממדטכניקה שאמור להיפרע ואנחנו אובדי עצות.
נראה לי שבפורום הזה ישנם אנשים בעלי נסיון רב גם בבירוקרטיה. אין לנו אפשרות לרכוש מכשיר אחר דרך קלינטיקה ללא החזר מהקופה. יש לכם עצות כלשהן מה עלינו לעשות? אבי בן 81 וזקוק מאוד למכשיר CPAP, המכשיר הישן שלו לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן.
|
| 11 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
| יצחק |
Posted - 03/14/2016 : 18:56:31 אמנון, זה סיפור שהסתיים לפני 3 שנים |
| אמנון בכר |
Posted - 03/14/2016 : 13:58:10 קיימת חברה ויינמן ישראל טלפון: 1-700-50-60-15 |
| אמנון בכר |
Posted - 03/14/2016 : 13:49:10 quote: Originally posted by toolee
כפי שהבטחתי אני מעדכנת איך העניין הסתיים. אחי התקשר לטלי שכטר , מנהלת חטיבת CPAP במדטכניקה והסביר מה קרה. היא היתה מסבירת פנים ואמרה שהם אף פעם לא מכריחים אף אחד לקחת מכשיר בכח. אתמול הגיע איש המכירות ולקח את המכשיר חזרה, מילא טופס ביטול, אנחנו נקבל זיכוי בכרטיס האשראי על התשלומים שנעשו בו ונקבל את הצ'ק שלנו חזרה. הוא היה אמור להיות מופקד עוד 4 ימים. לאחר שהתייעצתי איתכם כאן בפורום הבנתי שאין לי מה לדבר עם איש המכירות ועלי לפנות למנהל בכיר יותר והתקשרתי לברר מי מנהל את חטיבת ה CPAP כיום. הטלתי על אחי שהוא אדם נחרץ קצת יותר ממני לנהל את השיחה למרות שטלי שכטר היתה מנומסת וגם ביקשה לשמוע איזה מכשיר אנו רוכשים והאם אבי מסתדר איתו. אני שמחה שהעניין נסגר כך.
עכשיו אשמח לשמוע מכם על איזה מכשיר אחר אתם ממליצים והאם אתם יודעים האם מייבאים לארץ את המכשיר הגרמני ויינמן שיש לאבי כיום ואם כן, מי מייבא אותו? תודה
|
| יצחק |
Posted - 02/21/2013 : 09:59:55 אני שמח מאד לשמוע שהעניין הסתדר לשביעות רצונכם.
בסופו של דבר מדטכניקה היו איתכם הוגנים מאד וביטלו עסקה
אכן בשביל להשיג תוצאות צריך להגיע להנהלה
המכשיר של ויינמן מיובא לארץ על ידי חברת SLP |
| toolee |
Posted - 02/21/2013 : 09:14:52 כפי שהבטחתי אני מעדכנת איך העניין הסתיים. אחי התקשר לטלי שכטר , מנהלת חטיבת CPAP במדטכניקה והסביר מה קרה. היא היתה מסבירת פנים ואמרה שהם אף פעם לא מכריחים אף אחד לקחת מכשיר בכח. אתמול הגיע איש המכירות ולקח את המכשיר חזרה, מילא טופס ביטול, אנחנו נקבל זיכוי בכרטיס האשראי על התשלומים שנעשו בו ונקבל את הצ'ק שלנו חזרה. הוא היה אמור להיות מופקד עוד 4 ימים. לאחר שהתייעצתי איתכם כאן בפורום הבנתי שאין לי מה לדבר עם איש המכירות ועלי לפנות למנהל בכיר יותר והתקשרתי לברר מי מנהל את חטיבת ה CPAP כיום. הטלתי על אחי שהוא אדם נחרץ קצת יותר ממני לנהל את השיחה למרות שטלי שכטר היתה מנומסת וגם ביקשה לשמוע איזה מכשיר אנו רוכשים והאם אבי מסתדר איתו. אני שמחה שהעניין נסגר כך.
עכשיו אשמח לשמוע מכם על איזה מכשיר אחר אתם ממליצים והאם אתם יודעים האם מייבאים לארץ את המכשיר הגרמני ויינמן שיש לאבי כיום ואם כן, מי מייבא אותו? תודה |
| יצחק |
Posted - 02/18/2013 : 10:32:38 אייל ירימי עזב מזמן את מדטכניקה וחבל מאד שכך |
| avis |
Posted - 02/18/2013 : 09:09:32 טוב שאתה מכיר אותו, תרים טלפון אליו ותתיעץ אתו מה לעשות. הוא ודאי ייעץ לך בצורה דיסקרטית. |
| toolee |
Posted - 02/18/2013 : 08:59:35 אנחנו מכירים את איל ירימי מרכישות קודמות של אביזרים שונים במדטכניקה אבל להבנתנו הוא כבר לא עובד במדטכניקה וזה מורגש.
|
| toolee |
Posted - 02/18/2013 : 08:56:33 quote: Originally posted by avis
מציע לפנות למנהל- אייל- שכותב מדי פעם בפורום, מאמין שהוא יעזור לך ולא ירצה שיהיה שם רע לחברה., לצערי קורה שאנשי מכירות לא רוצים להפסיד את העמלה ומושכים זמן, בכל מקרה דווח לנו בכדי שאחרים יוכלו להיזהר ממקרים דומים !
אייל ירימי מנהל מחלקת CPAP מדטכניקה ציוד רפואי ומדעי בע"מ רחוב אפעל 5 קריית אריה פ"ת טל 03-9254018/20/40 פקס 03-9214488 נייד 0528-512426 מייל eyaly@medtechnica.co.il
|
| avis |
Posted - 02/17/2013 : 22:14:59 מציע לפנות למנהל- אייל- שכותב מדי פעם בפורום, מאמין שהוא יעזור לך ולא ירצה שיהיה שם רע לחברה., לצערי קורה שאנשי מכירות לא רוצים להפסיד את העמלה ומושכים זמן, בכל מקרה דווח לנו בכדי שאחרים יוכלו להיזהר ממקרים דומים !
אייל ירימי מנהל מחלקת CPAP מדטכניקה ציוד רפואי ומדעי בע"מ רחוב אפעל 5 קריית אריה פ"ת טל 03-9254018/20/40 פקס 03-9214488 נייד 0528-512426 מייל eyaly@medtechnica.co.il |
| יצחק |
Posted - 02/17/2013 : 15:36:57 המצב שאתה מתאר נשמע לי כמו סכסוך משפטי וכבר מעבר לביורוקרטי.
נראה מדבריך שכבר הוצאתם שיק למדטכניקה (דהינו כבר שילמתם את התמורה במלואה) וכנראה שהם סוברים שהמכירה הושלמה. בדר"כ בתקופת הנסיון לא משלמים את התמורה בגין המכשיר
אם יש לך טענה משפטית אתה יכול לפנות לעו"ד או לתביעות קטנות.
בסופו של דבר מדובר במכשיר שאמור להיות מהמובילים בשוק וייתכן שאביך יכול להסתגל איליו. |