הודעות קודמות |
dalit |
נכתב - 12/02/2012 : 20:55:58 קראתי באיזהשהוא מקום שאחוז המשתמשים בcpap לאורך זמן עומד על אחוזים בודדים לעומת אלו שרכשו אותו ו/או ניסו אותו.
אינני יודעת אם הנתון נכון, ואינני מטילה דופי במכשיר. ראיתי שיש פה הרבה משתמשים מרוצים.
רציתי לשאול: מה עושים רוב האנשים שלא משתמשים ב-cpap? משהו אחר? או שפשוט לא מטפלים בבעיה?
|
7 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
mike56 |
Posted - 02/16/2013 : 08:25:18 תנסי יוגה עדיף בדגש נשימתי כמו שיבננדה |
Avi_G |
Posted - 12/03/2012 : 14:28:01 דלית, אני משתמש חדש ב-CPAP (כחודשיים) ומעיד על שיפור ניכר באיכות השינה (והחיים) שלי ושל אישתי, שדחפה אותי להיבדק במעבדת שינה לאחר שכלו כל הקיצין (ונחירותי הרעידו את יסודות הבניין). אני רק מצטער שהתכחשתי ודחיתי את העניין יותר מיד זמן. |
biohazard |
Posted - 12/03/2012 : 12:35:05 אני ישן על הגב או על הצד על מנת לאפשר חופש פעולה כדאי להעביר את צינור האוויר מאחורי המיטה ומעל הקרש בראש המיטה (ככה שהצינור בא מעלייך). |
יצחק |
Posted - 12/03/2012 : 12:02:22 אפשר לישון בכל תנוחת שינה אחרי שמוצאים מסיכה נוחה.
אגב זהו השלב הקריטי בהסתגלות איתור המסיכה הנוחה ביותר לך אישית.
רוב האנשים זזים בלילה וממילא מחליפים תנוחות שינה.
כמעט תמיד מי שסובל מהפסקות נשימה גם נוחר. הנחירה מעידה על הצרות מעברי האויר.
|
dalit |
Posted - 12/03/2012 : 11:18:47 האם ניתן לישון על הבטן ו/או הצד עם המכשיר? או רק על הגב? ושאלה נוספת: היתכן שתהיה תסמונת הפרעות נשימה ללא נחירות? |
jzomer |
Posted - 12/02/2012 : 22:54:02 חלקם מצבם מחמיר והם מגיעים שוב לנסיון במכשיר חלקם מפחיתים משקל חלקם מצבם מידרדר -אל תשכחי שמדובר בגילאים שבהם כבר לא עושים לך ביטוח חיים בדרך כלל לחץ דם בעיות לב ארועים מוחיים ושאר צרות עולים בהדרגה חלקם מגיעים לטיפול בביפאפ וחמצן בסוף כולם מתים כך או אחרת |
יצחק |
Posted - 12/02/2012 : 21:37:05 דלית, כל מי שיש לו כח רצון ואחריות לבריאותו ואיכות חייו משתמש במכשיר, מסתגל איליו ונהנה מתוצאותיו.
יש כאן אנשים שמשתמשים ב- CPAP שנים רבות.
מקים הפורום - עמוס פורת משתמש ב- CPAP מעל 20 שנה.אני משתמש בו 4 שנים.
לצערינו אין הרבה פתרונות אחרים יעילים לטיפול בבעיה.
למי שסובל מהבעיה ברמה קלה-בינונית ולא מצליח להסתגל ל- CPAP מומלץ לנסות התקן דנטלי. |